torsdag 27 april 2017

Förvaringslådor

Hos JYSK får du alltid ett bra erbjudande på korgar och förvaring. Välj bland ett stort urval av smart förvaring i flera olika material och storlekar. Massor av praktiska förvaringslådor.


Backar, boxar och så plastlådor i mängder av storlekar. Allt för att passa gluggen i din hylla.

Handla billiga förvaringslådor och plastlådor hos BAUHAUS. Här finner du snygga och smarta förvaringslådor till barnrummet i olika storlekar och former. Kika in på Jollyroom och finn era favoriter till barnens rum!


En praktisk väggförvaring får du tillsammans med skenor, . Spara pengar på vårt stora utbud av förvaringslådor , förvaringskorgar och andra kontorstillbehör till ditt företag. För barnens leksaker, kläderna på vinden, verktygen i garaget och så vidare. Granit erbjuder ett stort utbud av förvaringslådor , korgar, väggförvaring och byråer för att du lätt ska hitta den sak du söker på några sekunder.


Skapa ordning i ditt hem med praktiska förvaringslådor från oss på K-rauta.

Här kan du bland annat hitta underbäddsförvaring så att du kan gömma dina . Lådor för alla rum och alla användningsområden. Stora eller små, hårda eller mjuka. Förvaringslåda med textilklädd utsida. Hos Lekmer finns trygga och populära leksaker. Flyttkartong med innermått: 5x 3x 4cm.


Maxvikt: kg, beroende på hur vikten fördelas på bottenytan. Var sak på sin plats med snygga förvaringslådor och korgar i trä, rotting och metall från Kila Möbler. Wellåda för arkivering av pärmar. Plats på utsidan att notera innehållet. Lätt att öppna utan att ta bort.


Våra förvaringslådor kan förvara allt från CD-skivor, DVD-skivor, kontorsvaror, mediciner eller värdefulla föremål. Vi har förvaringslådor för varje behov. Brett sortiment till marknadens bästa priser. Vi levererar på 3-arbetsdagar.


Handtag och praktisk etikett på lådfronterna för märkning.

Inspireras i vår webbshop eller besök vår butik på Tegnérgatan i Stockholm. Klicka här för att välja mellan egenskaper som storlek, vikt och mobilitet. Lådorna är helt lufttäta, maten håller sig fräsch längre och du slipper . Total längd för stegar utan plattform.


Hitta din förvaringslåda hos tretti. Beställ online, det är snabbt, enkelt och billigt. Alltid fri frakt i hela landet - tretti. Stilren förvaringslåda för pennor och tavelsudd.


Med sin diskreta och attraktiva design passar Air och Mood Pocket perfekt till det fullständiga sortimentet för . Klara plastlådor för kort utan sleeves Vita papplådor. Hos Rajapack hittar du allt inom lager och förvaring. Flexibel förvaring – flyttbara mellanväggar. Sortimentslåda i transparent plast. Snabb leverans till er dörr och fri frakt möjligt!


Smart förvaringsenhet som passar i de flesta verksamheter. De glasklara lådorna gör att du tydligt ser vad som finns i. Vi producerar även förvaringslådor som är sittvänliga och funktionella i en vacker utemiljö. Våra tåliga lådor passar perfekt för året-runt-förvaring av dynor, . Med Mepal Modula hushållningslådor får du ordning på kaoset och får en ren och överskådlig låda!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg