fredag 9 juni 2017

Bouwdroger df400

Deze middelgrote Dryfast bouwdroger wordt veel in de waterschademarkt ingezet en als bouwdroger voor het drogen van appartementen. De DF4is de ideale bouwdroger voor appartementen en kleinere woningen. DF 4– de flexibele allrounder.


Huur dit professioneel bouwdroog toestel aan . Ideaal voor appartementen tot 400m³.

Voor uitgebreide training of andere vragen, kunt u ons altijd bereiken per telefoon of e-mail. Deze kleine Dryfast bouwdroger is speciaal ontwikkeld voor bouwdroging in. Huur bij Huurland bouwdroger om de werf of woning snel uit te drogen. Grote voorraa onmiddellijk beschikbaar. Huur nu in onze Huurland winkels of . Deze bouwdroger kan zowel verticaal als horizontaal vervoerd worden en direct.


Deze robuuste bouwdroger van Dryfast is een middelgrote ontvochtiger en heeft een capaciteit van liter per dag.

BOUWDROGER DF4TE HUUR - Geschikt voor ruimtes tot circa 400m³. Andere artikelen in zelfde groep. Dit toestel heeft een ontvochtigingscapaciteit tot L water per dag voor ruimtes tot 400m³. Middelgrote bouwdroger DF4van het merk Dryfast, wordt zowel als bouwdroger, maar ook als ontvochtiger in de waterschademarkt ingezet.


Direct beschikbaar - huur € 1per dag inclusief btw. Tot liter water per dag ontvochtigingscapaciteit. Hierdoor is deze bouwdroger ideaal voor het drogen van kleine woningen en appartementen. Bouwdroger DF4gemakkelijk in de achterbak van de auto te vervoeren. Gratis levering 15km rondom Mechelen, opvangvat en . Vochtige lucht wordt aan de voorkant aangezogen door de ventilator, en passeert dan de.


Verhuur bouwdroger df 4- verhuur df 8en andere toestellen. De nieuwe bouwdroger DF4, is de opvolger van de bekende bouwdroger DF300. Deze intern geheel vernieuwde, middelgrote Dryfast ontvochtiger wordt veel in de waterschademarkt ingezet en als . Dit is de ideale bouwdroger voor het drogen van kleinere woningen en appartementen.


Merk: Dryfast Type: DF4Staat: Ex verhuur.

Bent u op zoek naar een bouwdroger of verwarmingstoestel aan de beste prijs? Inzetbaar: Direct Terug naar overzicht. Productcode: DF4€ 15ex. Deze Dryfast ontvochtiger wordt veel in de waterschademarkt ingezet en als bouwdroger voor het drogen van appartementen.


Om een bouwdroger te kopen, moet u bij ons zijn. Wij verkopen (én verhuren) bouwdrogers aan de beste prijzen. Om een Dryfast bouwdroger te huren of kopen, moet u bij ons zijn. Performance et flexibilité Capacité de déshumidification élevée, niveau sonore relativement bas, grandes roulettes et poignée réglable permettent à une seule . OmschrijvingDeze middelgroet bouwdroger wordt bij waterschade veelal ingezet bij het drogen van appartementen. Totaal stuks te koop op dag . Verkoop en verhuur van alle bouwmachines en bouwmaterialen.


Ook onderhoud en onderdelen van landbouwmachines, tuinmachines. Reserveer de bouwdroger DF 800. Uw eigen bouwdroger of stofbeheersingset?


Bij een bouwdroger wordt een milieuvriendelijk koelgas door een roterende compressor gecomprimeerd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg