fredag 2 juni 2017

Metalen opbergrek

Een handig opbergrek met een maximaal belastbaar gewicht van 1kg per plank. Het rek is eenvoudig te monteren zonder schroeven. Wil je graag een stevig metalen opbergrek ? Of liever een houten stellingkast? Dit handige metalen opbergrek is door zijn unieke montage systeem makkelijk in elkaar te zetten en ook weer uit elkaar te halen. Vind metalen opbergrekken op Marktplaats.


Robuust wandrek, ijzersterk en onverwoestbaar inclusief planken met een maximaal draagvermogen van . Stellingen van metaal zijn daarom uiteraard onderdeel van ons assortiment. Metalen stellingen zijn erg sterk en daarom uiterst geschikt voor in een werkplaats . Metalen opbergrekken nu goedkoop bij Bouwmarkt Totaal bestellen! We hebben een ruim aanbod in metalen opbergrekken.


Dit opbergrek van Erro heeft legborden die elk 1kg per legbord kunnen dragen. Een jaar of geleden heb ik een vijftal metalen opbergreks. Dit gegalvaniseerde metalen opbergrek van Sem is zeer makkelijk zonder schroeven te monteren. Dit rek met een draagkracht per plank van 1kg is speciaal . Bekijk dit product en meer Gereedschap . Eenvoudig in elkaar te zetten, geen gereedschap nodig Epoxy poedercoating Inclusief MDF planken Maximale belasting 265kg . Done by deer metalen opbergrek. Houten en metalen opbergstellingen voor in uw huis, schuur of garage.


Opbergrekken : stellingen voor uw spullen. Elk mens kan extra opbergruimte gebruiken. De legborden kunnen elk 85kg dragen. Net als nieuw maar dan goedkoper!


Opgebouwd uit een metalen rek met MDF platen als legborden. Elk legbord kan met 100kg belast . Schitterend Sieraad: metaal drijven en goud granulé. Het is een rekmeubel dat even origineel als. Zwaar metalen Opberghek, afmetingen ca. Dit mooie en praktische metalen opbergrek is ideaal voor het opbergen van groenten, fruit en andere keukenvoorraad.


Geef jouw meest mooie en waardevolle bezittingen een ereplaats Ook zeer geschikt op kantoor voor bijvoorbeeld ordners en overige. Bestel hier online de goedkoopste staanders om zelf uw metalen opbergrek in elkaar te zetten. Het metalen opbergrek van Handson is gemaakt uit metaal en heeft legplanken uit MDF die elk tot 3kilogram (!!!) kunnen dragen. Opgeruimd staat netjes: met dit metalen opbergrek van ERRO berg je je spullen op in een stabiele stelling.


Doordat het rek 3kg kan dragen kunnen ook . In vier klikken uw opbergrek precies op maat samenstellen met standaard materiaal! Vandaag besteld is dagen later geleverd! Bestel ze direct online of kom naar een IKEA vestiging bij jou in de buurt. Het liefst vragen wij dit artikel op te halen.


Op zoek naar Pootdop voor opbergrek Sem set stuks? Set van voetjes voor metalen opbergrek Sem. De draagkracht met een gelijkmatige . Afbeelding van Avasco opbergrek gegalvaniseerd metaal 176x90x40cm . Avasco Clicker is een boutloos metalen opbergrek met legborden.


Met een draagcapaciteit van kg per legbord is hij uitstekend geschikt voor het . Koop het nieuwe, stijlvolle Oh My Home metalen opbergrek (planken) bij de groothandel op BigBuy! Een praktische demonteerbaar opslagrek, perfect om het.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg