torsdag 29 juni 2017

Dru cultuurfabriek programma

De DRU Cultuurfabriek is dé centrale ontmoetingsplaats voor culturele en creatieve ontwikkeling in de gemeente Oude IJsselstreek. Voor het aankomende seizoen hebben we een gevarieerd en muzikaal programma opgezet met onder andere Bob Dylan special, Bert Heerink . Ongeveer hobbyisten uit de regio nemen deel aan de Hobbybeurs op zaterdag en zondag oktober. Dagelijks een overzicht van de leukste uitjes bij jou in de buurt.


Alle informatie over DRU - Cultuurfabriek Ulft bij elkaar. Doordat Ulft slecht bereikbaar is met het openbaar vervoer, zijn w.

De volledige bioscoopagenda van DRU Cultuurfabriek in Ulft, compleet met filminformatie, trailers en recensies. Inmiddels is de Cultuurfabriek DRU onderdeel van Het Gietelinck, een. Het complexe programma van eisen maakte het noodzakelijk verschillende ontwerpen . Siehe auch die Beilage mit Teil VI: Locatie en programma van eisen van de openbare bibliotheek. Hochspringen ↑ Gelderlander: Akkoord over.


ULFT - De organisaties op het DRU Industriepark in Ulft zetten op zondag 1. In de DRU Cultuurfabriek is een doorlopend programma van . In de zomermaanden bruist het in en rondom de DRU Cultuurfabriek in Ulft. Aankomende weken vinden aan het water bij het Ouhrlokaal onderstaande .

Ulft - Het Filmhuis van de DRU Cultuurfabriek in Ulft presenteert op. Geweldige line-up en de gezelligste festival camping van Nederland. Erik Ramaker is al vanaf dag één verbonden met de DRU Cultuurfabriek. Het volledige programma staat op hier op de site van de DRU. Cultuur, evenementen, zakenmarkt en bruiloften: de DRU Cultuurfabriek is van alle.


Een initiatief van DRU Cultuurfabriek , Behind The Corner en Poparchief. Het programma is een dwarsdoorsnede van popmuziek in de . C Rondleiding door de DRU Cultuurfabriek , waar allerlei culturele voorzieningen. Hieruit is naar keuze een programma samen te stellen afhankelijk van . Repetities in de DRU van Ulft harmonie. KENNISFESTIVAL ACHTERHOEK SOCIAAL DOMEIN.


Bij de DRU Cultuurfabriek in Ulft gingen de deuren open, kwamen de. Loud Noise, zetten een programma neer en deden het gewoon. Voor culturele en creatieve activiteiten ben je bij de DRU Cultuurfabriek op de goede plek. Mooie locatie met leuk programma , popmuziek, theater enz.


Vrijdag maart presenteert het Filmhuis van de DRU Cultuurfabriek een avondvullend programma dat geheel in het teken staat van Italië en . Op donderdag november organiseert MVO-platform bind! Dit jaar slaan de organisaties van Huntenpop, Festivaart en Coverland de handen ineen voor een nieuw driedaags festival onder de vlag Hemelvaartfeesten. In de popzaal speelt de nieuwe formatie Miller .

Op zondag oktober zetten de organisaties op het DRU Industriepark in Ulft hun. Achterhoek Film Event in DRU Cultuurfabriek Ulft. De muziekspecials georganiseerd door het filmhuis en poppodium van de DRU Cultuurfabriek zijn inmiddels een zeer gewaardeerd onderdeel . Het “AJO Event” zal voor de 2e keer plaatsvinden in de Rabobankzaal van de DRU Cultuurfabriek te Ulft. Isala Musica bij DRU Cultuurfabriek.


Om alvast een tipje van de sluier . Vooraf (v.a. 1u) en na afloop kan gebruik worden . Jubileumconcert van het 25-jarige vrouwenkoor Amazing, uit Hoog-Keppel en omgeving, met als thema HartenVrouw. Er staat mooie musical-muziek op het programma.


In oktober maken we meer informatie bekend over het programma. Het Taalhuis in Ulft, op de 1e verdieping in de DRU - Cultuur Fabriek , is in .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg