tisdag 8 augusti 2017

Verrijdbare bandenstandaard met hoes

Voor wielencombinaties met max bandbreedte tot . Nu verkrijgbaar Velgenboom Aluminium Verrijdbaa in onze webshop. Hoes is ook fijn want zo blijven de velgen en banden stof- rommel en schade vrij tijdens opslag. Bandenstandaard verrijdbaar met hoes. Deze bandenstandaard is snel te monteren en demonteren en is verrijdbaar.


Gemaakt van aluminium, licht en makkelijk . Carpoint bandenstandaard verrijdbaar met hoes. Verrijdbare velgenboom aluminium met zwenkwieltje en hoes van carpoint. Bovendien krijgt u de velgenboom geleverd met hoes die beschermt tegen weersomstandigheden als regen, sneeuw, wind en uv-straling. Voor veilig en schoon opslaan van je wielen. Wanneer je jouw banden zelf opslaat, wil je voorkomen dat de velgen daarna.


Snelste levering in gehele BeNeLux. Bovendien kun je met een bijbehorende hoes voor autobanden je banden verder. Een verrijdbare velgenboom of bandenstandaard met wielen, is een veilige.


Deze velgenboom maakt het mogelijk de. De Velgenboom is gemaakt van aluminium en daardoor snel en handig te monteren, en wordt geleverd met een hoes om uw wielen veilig en schoon op te. De velgenboom is vervaardigd uit aluminium en daarom licht en makkelijk op te bergen. Praktische bandenstandaard voor het schoon en eenvoudig opslaan van uw banden. Inclusief handige hoes voor veilig en proper stockeren van je wielen.


Geschikt voor banden van maximaal inch. Info over verrijdbare velgenboom. Met deze verrijdbare velgenboom kunt u uw autobanden veilig opslaan. Deze hoes kunt u om het geheel heen doen na het opstapelen van de banden.


Wees er gauw bij en bestel deze verrijdbare velgenstandaard nu extra voordelig op onze website!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg