onsdag 2 augusti 2017

Aanhanger kabel 13 polig

Stroomkabel voor uw aanhanger of caravan. Losse kabel , per meter te bestellen. Aspöck kabelset polig Jaeger L=7.


Deze kabel wordt veel gebruikt bij een caravan, deze hebben constant stroom, laadstroom etc. Wilt u weg met een fietsendrager, aanhanger of caravan achter de auto? Spiraalkabel - polig meter Spiraalkabel - polig meter.

Aansluiting 1: - Polig Male,Aansluiting 2:. Afhankelijk van uw wensen kiest u voor een 7- of - polige stekkerdoos. De verbinding tussen de auto en de fietsendrager, aanhanger , caravan, boot- of. Complete trekhaakkabel set met - polige stekker Jaeger.


Sterke kwaliteits aanhangwagenkabel aderig voor polige stekkers. Diameter van de binnenste kabels : ca. De aanhanger onderdelen specialist.


Alle kabels en stekkers voor de aanhangwagen en caravan bestel je ook eenvoudig online.

Wil je je caravan of aanhanger meenemen, maar past de stekker voor de verlichting niet in de stekkerdoos van de auto? Pro Plus 7-polige stekker met kabelschoenaansluiting. Ideaal voor verlengen of wanneer aanhanger is uitgerust met . Van polig contra auto Jaeger,naar polig Jaeger of polig West aanhanger. Door middel van een verloopstekker van naar 7- polig kan bijvoorbeeld een aanhanger of fietsendrager met en 7- polige stekker simpel aangesloten worden.


Deze kan bijna altijd gebruikt worden voor alle gewone aanhangwagens. Achterlicht met functies geschikt voor uw aanhangwagen , boottrailer of andere aanhanger. Naast de trekhaak zit de stekkerdoos waar deze - polige stekker in moet.


Ook blijft in sommige gevallen de mistlamp van de aanhangwagen branden. Kabelaansluitkast PVC polig. Vaak gaat een stekker kapot of wordt hij losgetrokken van de kabel. Hiervoor werden er nieuwe - polige. Aanhangerstekkerdoos kunststof polig.


Professionele aanhanger met - polige stekker. Je kunt kiezen uit soorten kabelsets voor trekhaken: een 7- of - polige kabelset. Adapterkabel 7-polige stekker- - polige stekkerdoos.


Ik wil mijn fietsendrager verlichting omzetten naar polig.

Een trekhaak biedt u de gelegenheid een fietsendrager, caravan of aanhanger mee te nemen. Het handige van een afneembare trekhaak is dat wanneer u de. Dat is met deze kunststof - polige contra stekker verleden tijd. Bij een type - polig is een verloop stekker nodig indien de aanhanger nog een. In de Mini zal een kabel moeten komen van het mistachterlicht naar de . Caravanhoes, wielslot, disselslot, 7-polige stekker, caravanspiegel: GAMMA.


Cosmic stekkerdoos - polig kunststof jaeger. De dissel is de stang of het frame dat aan de voorkant van je caravan of aanhangwagen zit. Geleverd vanuit eigen voorraad. Voor uitbreiding van de aansluitpunten kan een - polig systeem worden.


Hoe monteer je aanhanger verlichting met losse kabels en polige stekker? Bij aansluiting - polig (voertuig) naar 7-polig (trailer). De vraag: Moet ik nu deze kabel vervangen door polig om de.


Het is altijd handig om een trekhaak te hebben. U kunt er op uit met een caravan, helpen bij een verhuizing met een aanhanger en gemakkelijk uw fiets.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg