måndag 28 augusti 2017

Pingi fuktslukare

Fukt och imma i bilen är inte längre ett problem med den här smidiga avfuktaren. Placeras enkelt i bil, båt eller husvagn och . Du laddar den genom att stoppa in den i mikron eller en vanlig varmluftsugn. Det är en så kallad fuktslukare som används i utrymmen som i vissa . Ett ekonomiskt och säkert sätt att avfukta.


Oumbärlig i alla bilar och en populär passagerare under vinterhalvåret, för att vinna kampen mot fukt och igenimmade rutor. Den kan användas i åratal och kan. Den återanvändningsbara avfuktaren med fuktindikator. Inga kostsamma påfyllningar behövs! Produkterna används i miljoner hushåll och fordon . Håll fukten borta med Avfuktare XL.


En miljöanpassad avfuktare med lång livslängd. Perfekt för bilen, husvagnen, båten och hemmet. Lindqvist, leverantör till eftermarknaden inom transport, entreprena jordbruk och skogsbruk. Alaska fuktslukare gör det enkelt att avlägsna ånga och fukt från din husvagn och du undgår därmed fuktskador, mögel och dålig lukt.


Gå till produktenHitta liknande produkter. En återanvändbar fuktslukare , Pingi. En tygpåse med något absorberingsmedel. Fuktslukare (typ Torrbollen) Laddningsbar i micro.


När den är full är det bara att köra i . But fuktslukare is moisture collector. Free and useful ranking statistics, IP and content analysis report for fuktslukare - pingi. A IP Neighbor is a Domain that is hosted by a server that has more than one Domain name hosted on it. Pingi Avfuktare 450g - Pingi XL 4g.


Det slog mig häromdan att en fuktslukare ( torrboll ) kanske vore. Effektiv fuktslukare som tar bort överflödig luftfuktighet och minskar risken för mögel samt dålig. PINGI GRANULAT ENTFEUCHTER XL Ver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg