torsdag 7 september 2017

Avis anti siliconen 30 ml

Anti - Siliconen Vloeistof is speciaal ontwikkeld voor ondergronden die met siliconen besmet zijn, bijvoorbeeld als gevolg van het gebruik van siliconen kitten. Speciaal ontwikkeld voor ondergronden die met siliconen besmet zijn, bijvoorbeeld als gevolg van het gebruik van siliconen kitten. Bij Bullstore bestel je dit product online tegen de scherpte prijs. Bekijk onze webshop voor ons uitgebreide assortiment! AVIS ANTI - SILICONEN VLOEISTOF.


Anti - Siliconen vloeistof is speciaal ontwikkeld voor ondergronden die met siliconen besmet zijn, bijvoorbeeld als gevolg van het gebruik van siliconen kitten. Voor 23:uur besteld , morgen in huis. Voorraad artikel, Make your choice pixels. Geen voorraad artikel, Make your choice.


Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. Nu te koop bij Klassegereedschap. Voorkomt visogen en kraters in de verf als gevolg van . Avis Anti - Siliconen Aqua 30ml.


Verpakkingseenhei VDS (ST Per VDS). Inhoud consumentenverpakking, ml. Eigenschap, voorkomt visogen en kraters . Toevoeging voor in Watergedragen verven. Verkrijgbaar in: 30ml en 150ml.


Afbeelding kan afwijken van het origineel. Deze Anti siliconen vloeistof voorkomt de vervelende kringen, kratervorming en visogen in de lak. Foetsie Flystopper 1Insectenlamp - 30m² bereik.


Klik op de AFBEELDING voor ACTUELE PRIJS INFO. Alabastine verfreiniger 5ml. De producten van Moldipaints-Dokkum. Dokkum en omstreken, voor al uw verf artikelen. Door onze lage kosten en goede samenwerking met onze leveranciers kunnen wij u, met scherpe prijzen, professioneel gereedschap en doe-het-zelf-artikelen .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg