torsdag 7 september 2017

Haspel tuinslang

Handige haspel voor de tuinslang nodig Vergelijk tuinslanghaspels en profiteer van de laatste aanbiedingen bij de beste shops! Nieuwe tuinslangen nodig Vergelijk tuinslangen en profiteer van de laatste aanbiedingen op BESLIST. Automatische tuinslang haspel meter. Kunststof muurhaspel met automatisch oprolmechanisme. Met meter slang en meter toevoerslang.


Slangenwagen AquaRoll L Easy + tuinslang 50m. Gebruik een haspel en je rolt je tuinslang snel op en zo voorkom je knopen in je tuinslang. Op zoek naar tuinslangen, slangenwagens -houders? Ontdek ons uitgebreid assortiment, maak je keuze en bestel nu online.


Gemakkelijk, voordelig en snel! Geen zin in geklooi met een losse tuinslang die steeds in de knoop zit? Dan is een slanghaspel een goede oplossing. Ga voor een tuinslang haspel die je aan.


Gardena tuinslang met spuitkop. In zeer goede staat, 15m op haspel. Tuinslang met metalen haspel , m lang, met sproeier en aansluitstuk. Hozelock tuinslang op haspel (meter) - kan aan de muur bevestigd worden .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg