tisdag 9 januari 2018

Luftavfuktare

Här hittar du energisnåla luftavfuktare. Minimerar risken för fuktskador. NetOnNet har luftavfuktare som hjälper dig hålla fukten borta.


I källare, husgrunder och tvättstugor blir luften torrare och bättre. Avfuktaren har kontinuerlig drift och är försedd med en extern .

Jämför priser på luftavfuktare. Välkommen till Mitsubishi Villavärme! Rätt luftavfuktare på rätt plats kan bidra till att förbättra inomhusmiljön utan att du behöver höja värmen. Varför använda luftavfuktare i Sverige? Trots det torra, fina vädret säljs det många luftavfuktare varje år och det finns det goda grunder till.


Bra utbud av billiga luftavfuktare från kända märken som Meaco, Wood´s, Electrolux, Bionaire, Arctus Nordic med flera. Luftfilter till fenja Ett uppdaterat filter för Fenja luftavfuktare om den används i källare. Lättskött luftavfuktare med elektronisk styrning!

Elsäkerhetsverket fortsätter att få in anmälningar om luftavfuktare som har brister. Nu är de fuktiga månaderna här och luftavfuktare som fattar eld har blivit ett återkommande problem. Med en luftavfuktare får du hjälp att hålla fuktbalansen i luften på en gynnsam nivå. Luftavfuktare för olika ändamål.


I boendemiljö, förrå källare och på vinden – oavsett utrymme minskar . En luftavfuktare är en billig investering i den egna boendemiljön. Genom att sänka fuktighetshalten i huset blir luften fräschare, kvalstren färre och . Se vårt breda utbud av prisvärda produkter här! Vår prisrobot justerar priserna mot våra konkurrenter. Bra priser och snabb leverans på Nordens största varuhus! En avfuktare från Electrolux fungerar också som luftrenare tack vare inbyggda filter.


DS28F är Sveriges i särklass mest sålda avfuktare! Tack vare sin driftsäkerhet och överlägsna kapacitet så har mer än 100. Detta är en av Sveriges mest späda avfuktare, med goda. Kompakt, miljövänlig, tystgående, energisnål och effektiv.


Hela Rinkaby Rörs verksamhet och utbud genomsyras av kvalitet och välkända fabrikat. Vi erbjuder ett brett sortiment av luftavfuktare för badrum.

För ett behagligare inomhusklimat kan det räcka att säkna luftfuktigheten. En mycket tyst avfuktare som arbetar effektivt ända ned i temperaturer så låga som grad. Tar bort upp till liter vatten per . Under vinterhalvåret är det många som installerar luftavfuktare för att hålla mögel och fukt borta. Dessa placeras ofta i källare eller andra . Finns i flera storlekar och utföranden. För fyra år sen köpte Lars Fors i Kalmar en luftavfuktare till familjens tvättstuga.


Nyligen började avfuktaren brinna och det var bara tack vare . Suger upp överskottsfukt i luften. Minskar risken för mögel och dålig lukt. Utmärkt vid förvaring av bilar, båtar, husvagnar etc. Håller i månader innan refillpåsen .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg