tisdag 30 januari 2018

Opvouwbare werkplaatskraan

Telescopische arm, in standen verstelbaar en met een 360° zwenkende haak. Compatibel met alle Euronorm-pallets. Mobiele werkplaats kranen zijn kleine wendbare mini hijskranen.


Deze opvouwbare werkplaatskranen of motortakels worden veel gebruikt bij de kleinere hijs . Verrijdbare heftakel waarmee heel snel en eenvoudig een motor uit een voertuig kan getild worden.

De haak laat toe om ook heel andere zaken van ton op te . Facom opvouwbare werkplaatskraan DL. GP is te gebruiken in posities. ToolMania is dé specialist voor hefbruggen, bandenmachines, werkplaatsinrichting en gereedschap.


ProductomschrijvingDe arm kan zonder gereedschap worden uitgeklapt270° draaiende vijzel, . Verrijdbare hydraulische kranen voor het laden, lossen en verplaatsen van zware lasten op vlakke vloeren. De kranen hebben een capaciteit . HBM ton opvouwbare werkplaatskraan.

Lees deze instructiehandleiding grondig door voordat u het apparaat gaat gebruiken. Toevoegen aan wenslijst loading. Zeer robuuste opvouwbare werkplaatskraan van hoge kwaliteit. Opvouwbare werkplaatskraan – Hoge Capaciteit van ton. Zeer praktische opvouwbare werkplaatskraan , voorzien van draaibare cilinder zodat onder elke hoek de hefboom omhoog gepompt kan worden.


De werkplaatskraan heeft een capaciteit van ton. Geschikt voro het snel en eenvoudig heffen en verplaatsen van ladingen. Ze zorgt voor een uitstekende . Rodac werkplaatskraan opvouwbaar ton RQCFROnline Bestellen bij aldee. Sommige uitvoeringen zijn opvouwbaar , . Werkplaatskraan MW ton opvouwbaar. Een motor uit een voertuig hijssen is met deze verrijdbare werkplaatskraan een stuk makkelijker.


Neemt in ingeklapte positie weinig ruimte in beslag. Maatvoering opvouwbare werkplaatskraan. Eller inklapbare werkplaatskraan. Specificaties : Na opvouwen nog .

Beschikt over een hydraulisch systeem met quick lift. Het laten zakken gebeurt met het veiligheidsventiel. Handbediende dodemanscontrole voor nauwkeurig en veilig dalen. Robuuste en stabiele constructie uitgerust met een hydraulische handpomp.


De telescopische arm is 4-voudig verstelbaar. Takelbereik, Van tot 2cm. De opvouwbare werkplaatskraan , model EVW is gemaakt om aan de vraag van de handels- en transportbedrijven te voldoen en is door zijn verrijdbaarheid . Klik en zie welke winkel de beste prijs voor werkplaatskranen aanbied. Wij zijn reeds meer dan jaar groothandelaar in garage . Verstelbaar in diverse lengtes. Voorzien van veiligheidsblokkering.


Eigenschappen: Capaciteit: Max.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg