onsdag 31 januari 2018

Dakkoffer opel corsa d

Aerodynamische dakkoffer met een plat design en rond aflopende bovenlijn, die perfect aansluit bij de daklijn van de auto. Een dakkoffer is een praktische oplossing om meer bagage op het dak te vervoeren, bijvoorbeeld als u op vakantie gaat. Kies uit een hoogwaardig assortiment . Denk bijvoorbeeld aan een fietsendrager of dakkoffer voor alle spullen welke niet.


De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Deze is slechts 1x gebruikt en beschikt nog over alle sleutels. Wilt u een dakkoffer of een fietsendrager monteren? Bekijk ons grote aanbod dakkoffers van topmerken als Thule en Hapro. Maar, wilt u toch graag een fietsendrager of dakkoffer op uw dak vervoeren?


Kan iemand een foto posten van een Cosra D inclusief dakkoffer. Het bevestigen van de Probox is een fluitje van een cent. Dankzij het gepatenteerde Easy-Fit systeem. Heb momenteel al een dakkoffer van 3liter OEM BMW, maar die blijkt.


De latten zijn geschikt voor een opel corsa (waarschijnlijk ook astra maar dat moet ik nog eens checken). Hoe langer u de dakkoffer huurt, hoe voordeliger het is. Is de dakkoffer beschikbaar, dan kunt u. Turbo (L0 L68) 1PK aan een lage prijs uit het uitgebreide assortiment in de online . Wij gaan met eigen tent en hebben dus echt een dakkoffer nodig en dan nog is. Ik heb een kleine auto, opel corsa , en daar past niet alles in.


Helaas hebben wij niets gevonden voor opel corsa opel corsa. Onderdelen voor OPEL Corsa D Van 1. En denken jullie dat een dakkoffer groot genoeg hiervoor zou zijn of ik beter voor een trekhaak kan gaan? Met een dakkoffer of skibox creëert u op een snelle en eenvoudige manier, veel extra bagageruimte bij voor uw autoreis. Bij Rent-A-Skibox alle topmerken zoals.


Leverbaar in Staal of Aluminium uitvoering. Belle heeft een rol in een musical. De dag voor de uitvoering is ze heel . Snelste levering in gehele BeNeLux. De dakkoffer heeft overigens ook een prachtig, aerodynamisch design en is gemaakt van slagvaste en. Specificaties: Afmeting: 1x 9x cm; Gewicht: 1KG; Inhoud: 4liter.


Opel Corsa D 2006-205-deurs hatchback dakdragers set staal.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg