måndag 30 april 2018

Afdichtprofiel douchedeur

Maak met het afdichtprofiel voor douchedeuren u douche waterdicht. Veilig online te bestellen en zeer eenvoudig te monteren. Deze lekstrip is verkrijgbaar in uitvoeringen.


Welke voor uw douche de juiste is, is afhankelijk van de dikte van het glas. Doordat het profiel transparant . Douchestrip met lip-zijdelings (tbv overlap) voor en 8mm glas. Wandprofiel tbv afdichtprofiel (optionele accessoire ), voor het creëren van een aanslag. Thomas plaats een douchecabine in een badkamer, hierin laat hij zien hoe je een douchedeur moet.


Dit universele afdichtprofiel , voor bevestiging aan de onderzijde van een glasdeur van mm, zorgt. Past goed op onze douchedeur , doet wat het moet doen. De strip is voor het voorkomen van lek- en spatwater. Bij cabines zonder een horizontaal frame biedt de aluminium dorpel in combinatie met een transparant afdichtprofiel de beste bescherming tegen spattend . Via het zoekfilter kunt je gericht zoeken naar serviceonderdelen die voor jou interessant zijn.


Je kunt zoeken op artikelnummer, productnaam of omschrijving. Gebaseerd op beoordeling(en). San4U Sealday SD2afdichtprofiel voor onderkant douchedeur , 200cm, 10mm.


Met het vervangen van deze doucherubbers is uw douchewand weer als . Sealskin universele douchestrip voor 6mm glas. Nu is het plastic afdichtprofiel (drempel) helemaal vergaan. Verzeker u dat er bij de boorplaatsen geen leidingen of elektrische draden in de muur zitten. Always be aware of hidden pipes and wires when drilling into walls.


Dit artikel wordt voor u bestel informeer . Is je badkamer aan vernieuwing toe of zit je middenin de verbouwing van je badkamer? Bekijk dan ons ruimte aanbod aan douchedeuren. Y- afdichtprofiel met zachte lip cat. Zijlip van zacht vinyl voor stillere. Houd bij je keuze voor een douchedeur rekening met de ruimte die de deur nodig.


Onderaan het glas van de schuifdeur is een afdichtprofiel voorzien. De opening tussen de douchedeur en de bodem is hierdoor zeer gering. Met de douchedeur van dit voorbeeld kun je de douche gelijk veel groter laten ogen. Door eigen import is de prijs- kwaliteit verhouding van onze douchestrippen goed. Alle getoonde douchedeur profielen zijn in ruime mate bij ons in voorraad.


Met deze douchedeurstrips kan je het water afsluiten zodat het niet langs de douchedeur loopt. Douchedeurafdichting met dichtlip: Een afdichting tussen . Universele afsluitstrip voor mm glas die gebruikt wordt aan de onderkant van de douchedeur. Type afdichtingsproduct, Afdichtprofiel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg