måndag 23 april 2018

Kleurenwaaier metallic autolak

Autolak Metallic van NEXA Autocolor (PPG) in elke autokleur te maken. Ford autolak , voor u op kleur gemaakt in Almere. Sneldrogende 1K autolak van Profix (Valspar groep).


U vindt hier professionele kwaliteit autolak in elke gewenste kleur, geschikt voor elk type FORD. Autolak in effen kleuren , metallic , parelmoer, net wat u wilt.

Wij leveren spuitbussen autolak in alle gewenste kleuren. Is uw kleur van de auto metallic (met of zonder parelmoer) dan leveren wij de standaard spuitbus. Wil je een lakstift kopen voor het camoufleren van kleine beschadigingen aan je auto, zoals krassen en schaafplekken? Met een auto lakstift los je het op!


Op zoek naar een jouw favoriete kleur? Of de perfecte kleur nog niet gevonden? Maak je selectie uit alle bekende en bijzondere kleurenwaaiers en bestel .

Wat is er mooier dan een leuke auto voor de deur of onder de carport? Naast gewone kleuren bestaat er ook metallic lak. Het Kompakt systeem bevat non- metallic kleuren , metallic kleuren en een blanke lak.


Door middel van de Colourguide op onze website kan de juiste Kompakt . Hierdoor kun je eromheen lopen, net als bij een . Kleurenwaaier met alle RAL- kleuren ! Ben je op zoek naar een RAL- kleurenwaaier met daarin alle RAL- kleuren ? Koop deze RAL- kleurenwaaier en kies de . MoTip Autolak (4ml) brengt u een prachtige laklaag aan op uw voertuig. Alle kleuren zijn verkrijgbaar bij Paintdiscount. De afwerking is hoogglans, net zoals bijvoorbeeld de glans van autolak.


Daarnaast is zijn alle metallic kleuren uit deze wrapfolie serie zo geweldig mooi van . Overzicht van alle RAL- kleuren , gesorteerd op kleurcategorie, inclusief kleurcodes en kleurnamen. Heeft u een spuitbus waarin metallic , parelmoer of mica in is verwerkt, houdt dan rekening met onderstaande punten. Voor non- metallic (effen) kleuren kunt u . De computergestuurde spectrofotometer meet zowel uni- kleuren , metallic kleuren , .

SPUITBUS AUTOLAK OP KLEUR GEMENGD 400ML MET BREDE SPUITKOP , IN MAT OF HOOGGLANS. LET OP: METALLIC EN PEARL KLEUREN MOETEN . Wijs van Auto Detailing Elst: “Vooral op donkere kleuren autolak zijn. Je hebt net een nano coating op mijn zwarte metallic MX-5 . Creër een leuk effect met metallic verf, glansverf of glitterverf.


Diverse soorten kleuren metallic -, glans en glitterverf vind je in ons assortiment. Pearls, flakes of candy kleuren en nog zoveel meer, wij hebben het voor u! Een praktische selectie van de meest toegepaste kleuren voor de schilder en opdrachtgever. Schitterende Flakes voor in Poedercoating plastidip en Autolak basiskleur of . Sikkens Kleurselectie Grijzen kleuren. Kies dan voor een RAL kleurenwaaier , een cmyk kleurenwaaier en kleurgidsen voor.


Autolak 1k is een 1-componenten acryl lak die gemaakt kan worden in iedere kleur. Deze 1K spuitbus kan afgevuld worden met alle uni- kleuren , metallic. Wij zijn al jaar actief op het gebied van autolak en zijn dus een echte specialist. Vanaf nu is het mogelijk om ieder gewenste kleur zoals (non)- metallic , mica en andere auto kleuren in een professionele spuitbus te verkrijgen.


Motip Lakstift autolak kleuren ml. Klik HIER om uw kleurcode te zoeken. Autolak Set 2k lak Ral kleuren Compleet over spuiter ! Overigens werken wij niet alleen maar met mat zwart lak, alle matte kleuren zijn mogelijk!


UITERAARD OOK METALLIC KLEUREN EN HOOGGLANS. Audi exclusive individuele lakkleur, carrosseriekleur, autolak. Door metaaldeeltjes aan de lak toe te voegen, ontstaat het fascinerende effect van metallic lakken. Als dit Frozen Grey Metallic is, is dat nog best cool, maar dit is niet het geval.


Beide kleuren werken uitstekend op een auto. Spuitbus Origineel Volkswagen Audi Seat Skoda: Diverse kleuren. Onze lakstiften bevatten 10ml lak en zijn in alle RAL- kleuren verkrijgbaar, voor metallic.


Soul Red is een van de unieke kleuren van Mazda. In de reflecterende laag zitten kleine deeltjes metallic die plat liggen met precies even veel ruimte tussen alle deeltjes, waar dit bij andere autolak in één laag verspreid zit door de lak.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg