tisdag 22 maj 2018

Opener voor potten

Opener fles-en blik multifunctioneel. Deze opener is voor grote vacuüm deksel. Met een kleine inspanning laat u het vacuüm uit de pot. Ergonomische openers om eenvoudig potten , blikken en pakken te openen. Ideaal voor mensen met beperkte handkracht.


Deze eenvoudig te gebruiken universele opener is speciaal ontworpen voor het eenvoudig openen van potten en flessen.

Deze is ideaal voor gebruikers met . Met deze multi- opener kunt u werkelijk alles openen. Onafhankelijke informatie tips over openers voor schroefdeksels, waarmee u bij het openen van potten en flessen minder kracht hoeft te zetten. Met één handomdraai een pot of fles openen?


Maak het leven makkelijk door de unieke JarKey te gebruiken. Het opent potten zonder er enige moeite voor te doen! De automatische potopener maakt het mogelijk zonder enige inspanning potten te openen.


Deze pot en flessen opener is ontworpen om snel deksels, potten en flessen te openen. Dit product is ideaal voor mensen met weinig kracht in de hand en pols.

Deze MultiGrip opener voor flessen en potten is multifunctioneel. De opener is geschikt voor het openen van allerlei schroefdoppen. Gepatenteerd en ontworpen potopener die alle traditionele potten past.


Plaats de JarKey tegen het deksel van de . Is het openen van potjes met deksel lastig? Moeiteloos en zonder krachtinspanning een pot openen doet u met een potopener voor ouderen! Deze antislip potopener maakt het openen van potjes en potten heel makkelijk. Je legt de opener erop en draait zo eenvoudig de deksel los of vast. Vintage potopener Glazen potten kunnen onuitstaanbaar strak vastzitten.


Helaas heeft niet iedereen een sterke man in huis om deze voor je open te maken. Merk u dat u de laatste tijd de potten niet meer goed geopend krijgt, met deze opener lukt het weer. Past op veel verschillende maten. One Touch eletrkische potopener opent potten in alle formaten met slechts druk op de knop. Anti-slip potopeners zijn handig voor het openen van potten in verschillende maten.


Bekijk alle keuken hulpmiddelen online. De geribbelde bolle buitenkant voelt zacht en flexibel aan en geeft een . U plaats de Jarkey op de rand van de pot en met een kleine inspanning laat u het vacuűm uit . Koop Pot - opener direct online bij Medigros. Pot - en flesopener van Good Grips heeft een flexibel anti-slip handvat waarmee potten en flessen eenvoudig kunnen worden geopend.

Heeft u moeite met het openen van bijvoorbeeld een pot , fles of blik? Groot assortiment van diverse openers en mulit openers. Bestel eenvoudig online in onze . Potten opener met een uniek design voor snel en eenvoudig openen van potten. De pot wordt niet opengedraaid maar het deksel klikt van de pot af.


De Zyliss Strongboy potopener is vervaardigd uit wit kunststof. Heb jij ook wel eens moeite om een pot of fles te openen doordat deze veel te strak dicht zit? Neem dan eens een kijkje naar dit unieke product. Pot met deksel komt los door een kleine inspanning waardoor het vacuüm kan ontsnappen. Rubberen pottenopener met ribbels voor extra grip, waardoor u makkelijk op pot boontjes of appelmoes kunt openen.


Multigrip Flessen en potten opener. Universeel hulpmiddel om diverse schroefdoppen open te draaien. Erg geschikt om veiligheidsdoppen mee te openen. Drie kegels vergezellen de potten en flessen opener en zijn van rubber voorzien, ze worden gebruikt als handvatten om de gebruiker te helpen met de deksels .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg