onsdag 16 maj 2018

Teakdek naden kitten

Het snijden van rubber uit naden van een teakdek kost voor een boot. Want gaat een teakdek lekken, dan komt er vocht onder. Vervolgens kitten , vlakstrijken en de afplaktape verwijderen.


Meestal zie je een teakdek waarbij de naad is dichtgekit en daarna vlak. Als ik het dek namelijk zou aftapen en na het kitten zou gladstrijken . Naden kitten , waar kan dat mee ?

Wanneer de ondergrond hieraan voldoet kunt u het teakdek hierop verlijmen,. Het inrubberen van naden dekdelen (of kitten van de naden ) . Ik heb in de kuip teakdek mooi hoor,maar je moet er wel voorzorgen het is ongelak en tweemaal perseizoen met soda BOENEN en uitkijken . TEAKDECKING SYSTEMS PROFESSIONELE PRODUCTEN VOOR UW TEAKDEK. Innotec heeft speciaal voor het Teakdek Systeem een stappenplan. Sika levert u hoogwaardige lijmen en kitten om zo optimaal en zo lang. Het is raadzaam om het teakdek ieder jaar te controleren en kleine reparaties zelf.


Wanneer de naden niet meer te repareren zijn is het waarschijnlijk tijd om hele.

In de optiek van Broekhof Jachtbouw is dat een teakdek van voldoende dikte, met. Sommige naden laten los, u ziet vochtplekken rondom de naden of op sommige. Teakfineer is het veelal niet waard om opnieuw te kitten. Sikaflex 2Afdichtkit voor naden en kieren. Voor het vervaardigen van een teakdek mag uitsluitend kwalitatief hoogwaardig.


Ben nu bezig met het teakdek , wat naden opnieuw kitten. Een heerlijk schip voor nog vele jaren . De naden van dit teakdek waren wel aan een opknapbeurt toe. Verwijderen teakdek , teakdelen schoongemaakt en weer terugplaatsen in.


MSR Deck Caulk is een 1-component, elastisch blijvende, snel uithardende deknaden afdichtingskit. Toe te passen bij het waterdicht afdichten van naden in . Heeft u al jaren de wens een prachtig teakdek op uw boot te laten leggen, maak dan. Voordat je er een nieuw teakdek oplegt moet je eerst de oude verwijderen toch ? Nu volgt het proces van het aanbrengen van sika primer in de naden zelf. Snel uithardende afdichtingskit, toe te passen bij het waterdicht afdichten van naden in teakhouten dekken. Deze klus begon met het idee om het teak dek te renoveren.


Het was me al opgevallen dat de naden hier en daar begonnen te wijken.

Gebruik nooit zuren als oxaalzuur (ontweringswater) etc. Op deze website kunt u informatie vinden over Simson marine lijmen, kitten , primers,. Afdichtingsmiddel op basis van SMP voor het afdichten van naden in . Heel klein deel van de kajuit-bodem ook. Het kitten van de deknaden heet breeuwen. DC Deknadenkit is speciaal voor het voegen van de naden van het teakdek.


Categorieën: Schildersbenodigdheden, Lijmen en Kitten. Voorkom drievlaks hechting door tape . Vervangen teak voordek voor massief teakdek , € 4. Voor de zekerheid kitten we alle schroefkoppen van binnen nog. Het rubberen van de naden van het dek.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg