onsdag 1 augusti 2018

Actieve lift

Transferhulpmiddel voor transfers vanuit of naar be (rol)stoel , toilet e. Smove TouchMove actieve tillift. MoveUp TouchMove - Elektrisch verrijdbare actieve lift. Onafhankelijke informatie en tips over actieve tilliften of sta-liften.


Schieten we door of schieten we door!

En wat zijn de consequenties voor de oudere gehandicapte medemens ? Weer zelf kunnen gaan staan of . Bovendien is de actieve patiëntenlift een zeer wendbare stalift, waardoor die in. De lift is voorzien van een elektrisch bedienbare pootspreiding, die voor een . De rugsteunband maakt onderdeel uit van een actieve lift. Indien u dit artikel leent is het mogelijk dat het artikel dat wordt geleverd afwijkt van de getoonde . Rugsteunband voor de actieve lift.

Uitgevoerd in temperfoam en fleecehoes. Corsetband voor de actieve lift. In deze instructiefilm laten wij zien hoe u een actieve tillift moet gebruiken. Passieve lift - Badlift - Behandeltafel - Plafondlift - Bedbox - Revalidatie hulpmiddelen - Ziekenhuisbed - Toiletbeugels . Der Original RAISA- Lift wurde von erfahrenen Spezialisten erdacht, patentiert und produziert – fuer Menschen, die sich ohne fremde Hilfe nicht aufrichten und . Die komfortable und sichere Umsetz- und Aufstehhilfe für Kids mit geschwächter Beinmuskulatur. Der RAISA- Lift wurde von erfahrenen Spezialisten erdacht und . De James is namelijk de enige actieve lift die, door zijn gepatenteerde opstacurve, uitnodigt om op natuurlijke wijze te gaan staan, zitten en verplaatsen.


Opstaphulpmiddel voor eenvoudige en veilige transfers. Deze lift brengt vanuit zit naar sta stand en is een ideaal hulpmiddel voor korte transfers van het bed . Wat hieronder vermeld is, is bij de meeste types actieve tillift van toepassing. Laat de zorgvrager met zijn handen de steunen van de lift pakken of rusten op . Voorwaarde voor het gebruik van de actieve tillift is dat de . Een actieve lift wordt ingezet bij zorgvragers die ondersteuning nodig hebben bij het opstaan.


Werken met een lift moet geleerd worden.

Ga niet experimenteren maar neem samen met de (wijk)verpleegkundige of een ergotherapeut alle handelingen door . Heeft u problemen met uw actieve lift CATHY? Op zoek naar de handleiding of brochure voor meer informatie? Tilband met antislip in rugband xl v. Het is altijd nodig de gebruiksaanwijzing van de fabrikant te volgen!


Wij bieden een uitgebreid assortiment van zowel actieve als passieve tilliften. Carl is een man van jaar en weegt 95. De mobiele, actieve lift voor dagelijks gebruik. U kiest voor een actieve of passieve tillift in functie van de gezondheidstoestand van de patiënt. Het unieke is dat alle elementen naadloos in elkaar passen: met een ombouwkit maakt men in enkele seconden van een passieve een actieve lift of omgekeerd.


Zet de benen van de lift altijd open als je een persoon verplaatst. Dit verhoogt de stabiliteit van de lift. Het onderstel kan ook aangepast worden in de breedte, zodat de lift makkelijk bij rolstoelen of geriatrische stoelen kan komen. Juist omdat de actieve tillift zo . De modulift beschikt over een manuele V- sprei- ding en een elektrische hoog laag verstelling. Deze actieve tillift is voorzien van de nieuwste snufjes op basis van een nieuw ArjoHuntleigh concept.


ACTIEVE LIFT ROMEDIC MINILIFT 125. De James is een actieve tillift die cliënt, zorgvrager helpt om op een natuurlijke te gaan staan. De Molift Quick Raiser is een zeer compacte actieve lift.


Wat zijn hulpmiddelen: Hulpmiddelen zijn aanpassingen die de zorg voor de hulpverlener fysiek lichter kunnen maken doordat ze: De handelingen direct . Transfer rolstoel Doel De bewoner verplaatsen met behulp van een actieve lift , waarbij die bewoner nog redelijke romp en sta-functie heeft. De Actieve lift is een ideaal transferhulpmiddel voor transfers vanuit of naar be ( rol)stoel, toilet e.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg