fredag 11 april 2014

Fissler vitavit snelkookpan

Het is fastfoo maar dan anders. Een heerlijke maaltijd in een recordtijd! Door de snelheid van het garen blijven er meer vitamines behouden. Veiligheid staat voorop bij deze . De pan is van roestvrij staal en heeft een CookStar Universal. U profiteert op drie manieren als u met een snelkookpan kookt: u bespaart.


Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd. Reageer op deze vraag Misbruik melden. Deze snelkookpan is extra veilig in het gebruik, heeft een comfortabele handgreep . Afhankelijk van het gebruik van de snelkookpan is het nodig om de rubberen afdichtingsring van het deksel te . Zo wordt snelkoken wel heel makkelijk. Dit nieuwe model biedt exclusieve extra functies: het veiligheidshandvat, . Er is haast geen gerecht of kooktechniek waarvoor de snelkookpan niet geschikt is.


Regelmatig zijn onze aardappelen . Makkelijk afsluiten - Stevig afgesloten - Handig in gebruik - Drie kookniveaus - Tijdbesparend - Geschikt voor alle warmtebronnen. Voor alle warmtebronnen; l. Vitavit Premium - Snelkookpan set van 2.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg