onsdag 9 april 2014

Honda gx160 olie verversen

Vermijd het ongemak van onverwacht uitschakelen door het motoroliepeil altijd te controleren voordat u de motor start. De Honda -motor is gekonstrueerd voor een veilig en betrouwbaar gebruik, wanneer hij. Honda schrijft zelf 10Wvoor voor de GX160. Dank u voor uw aanschaf van een Honda motor.


Laat uw handen niet in aanraking komen met benzine, diesel of olie. Bekijk en download hier de handleiding van Honda GX1-UTMotor (pagina van 20) (Nederlands). Download hier gratis uw Honda Honda Engines GX1Regular handleiding. Wie kan er mij uitleggen hoe ik best een Honda benzine motor (electrogroep) afstel.


Gebruik de GX-1voor wedtrijden in de Cadet-kartklasse. Er zit een honda gx1motor in. Filters schoongemaakt, afgesteld. Ook kun je ervoor kiezen om je olie te verversen.


Vielen Dank, dass Sie sich für einen Motor von Honda entschieden haben. Kijk rondom en onder de motor of u sporen ziet van olie- en. Hoi, ik heb een kart met honda gx2motor die stationar goed loopt,. Oplossing: olie bijvullen of oliesensor ontkoppelen en kijken of het dan . Controlleer of er geen olie lek is, vervang wanneer noodzakelijk. Vraag uw dealer om keer per jaar de olie te verversen.


Voor HD-heetwaterreinigers met een olie- of gasbrander mag resp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg