måndag 14 april 2014

Kettler loopfiets run air boy

Of om even aan een filmklassieker te refereren: Run boy , run ! Gratis verzenden en dag levertijd. Het zadel van de Run Air boy is ergonomisch . Loopfietsen zijn gemaakt om kinderen klaar te maken voor het echte werk. Het polyesther gecoate frame van deze loopfiets is . Kettler Run Air 1Boy - Loopfiets - zwart. Ideaal als eerste fietsje om de kinderen hun evenwicht te leren bewaren voor wanneer ze overstappen naar een grotere fiets.


De Run Air 1Boy heeft een zwart frame met rode accenten. KETTLER Loopfiets Run 1Boy pinkorblue. Hij is geschikt voor kinderen van tot jaar en door het verstelbare zadel groeit de Run. Ideaal om de hand-oog coördinatie en balans onder de knie te krijgen. Het kader is Veilig en Stabiel.


De -wielen met kogellagers is voorzien van onderhoudsvrije kunststof banden! Het gevoerde zadel is in hoogte verstelbaar . Hun producten worden regelmatig door onafhankelijke instituten getest. Categorie Steps, loopfietsen en driewielers van veiling AV Apparatuur en speelgoed te Eemnes op BVA Auctions. Wij leveren alle modellen in dag met volledige garantie en service.


Deze loopfiets behoort tot het topsegment en heeft alles in huis wat je van een loopfietsje mag verlangen. Bekijk en vergelijk het grootste assortiment kettler fietsen op Fietsenshop. Vergelijk alles in de categorie Loopfiets Betaal de laagste prijs voor jouw.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg