onsdag 24 augusti 2016

Houten vloer schoonmaken met stoomreiniger

Regelmatig krijgen wij de vraag of met onze stoomzuiger ook een houten vloer kan worden gereinigd. Een houten vloer trekt vuil aan en wordt . Een ongelakte vloer nooit met stoom reinigen, tenzij je het daarna volledig weer in de was of olie gaat zetten. Maar schoonmaken hoeft beslist niet altijd met schoonmaakmiddelen… Meer.


Wil je met de stoomreiniger ook deze kleine ruimtes goed schoonmaken ? Stoomreinigers geschikt voor houten vloeren.

Op internet zijn er veel misconcepties te vinden over hoe je een houten vloer schoonmaakt. Er zijn veel internetgebruikers die beweren dat een . Onderhoud van een houten vloer , onderhoud van laminaat parket en planken houten. Als uw laminaat na het schoonmaken niet mooi opdroogt, kunt u wellicht . Nu vroeg ik me af: wat moet je er absoluut niet mee schoonmaken , omdat het. Houten vloer moet je niet te vaak doen, het liefst helemaal niet.


Wie heeft er ervaring met een stoomreiniger? Een stoomreiniger waar je alles perfect mee schoonkrijgt. Kan je er ook gewoon houten vloeren mee doen en is het veilig voor .

Hallo, Weet iemand hoe je een geoliede houtenvloer moet schoonmaken ? Ik stoom mijn geoliede-vloer en soms dweil ik hem met wat olie of . Wij hebben een Karcher stoomreiniger naar volle tevredenheid. Action (wit met blauw gestreept) er perfect onder passen en goed schoonmaken. En gebruikt iemand hem hier ook op echte houten vloeren ? Heb je een houten vloer of een parketvloer? Dan heb je ook nog de Vileda Steam stoomreiniger , waarmee je vuil van waterbestendige . Maak gebruik van een krachtige en professionele reiniging van uw parket- of houten vloer.


Bij een stoomreiniger kan de stoomtoevoer minder worden. Dan is het tijd om de stoomreiniger te ontkalken. Bekijk hoe in dit stappenplan van GAMMA.


Daarnaast kon je alleen schoonmaken met stoom en een doek. Je kunt feitelijk iedere vloer behandelen, zelfs tapijt, geolied parket en . Wil je je huis dus eens echt grondig schoonmaken , de stoomreiniger is binnen. Zo is de stoomreiniger ook bedoeld voor de houten vloer en alle naden langs . De hete stoom kan onder de vloer terecht komen waardoor uw laminaatvloer kan opbollen.


De groeven in de vloer kunt u reinigen met een zachte bezem of. Wil je een stoomreiniger kopen en wil je weten waar je op moet letten? Deze informatie en tips helpen je verder.

Vergelijk stoomreiniger op Kieskeurig. Het reinigen van laminaat met een stoomreiniger dien je zorgvuldig aan te pakken. Met Karcher stoomreinigers reinigt u snel en grondig uw vloer , badkamer, keuken en toilet.


Doodt 9 van alle bacteriën. De laagste stand is geschikt voor gelakte houten vloeren zoals parket en laminaat. Uw nieuwe stoomreiniger voor harde vloeren maakt deze glanzend schoon.


Vind gemakkelijk een nieuwe, goedkope stoomreiniger van merken als. Dunne vinyl Fotografie Houten Vloer achtergronden Computer Gedrukt . Je kunt een stoomreiniger dus inzetten voor zowel het schoonmaken van tapijt als voor laminaat, houten , en andere harde vloeren. Gebruik liever geen agressieve reinigingsproducten of reinigingstoestellen met stoom.


Laat na het schoonmaken ook geen plassen met water op de vloer staan. En voor de rest gewoon schoonmaken. Echt schone vloeren met de kracht van stoom.


Probeer bij gelakte houten vloeren het apparaat eerst op een niet-zichtbare plaats.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg