måndag 1 augusti 2016

Nyckel takräcke

Passar även de flesta originaltillverkade lasthållare , cykelhållare, kajakhållare,. Passar till alla svarta lås av märket Mont Blanc. Under de år som vi har funnits har vi bland annat hjälpt många familjer som vuxit ur sina bilar med kvalitetstakboxar och takräcken. Varför hittar jag inte mitt fordon i Köpguiden?


Listan innehåller enbart bilar som har testats och godkänts med ett Thule takräcke.

Hittar du inte din bil i listan, har . Den här brädhållaren med anpassningsbar bredd har ett inbyggt skydd och passar på nästan alla takräcken. Transportera två brädor med maximal stabilitet tack . Lägg till i önskelista Lägg till jämför. Till bilen följde ett takräcke av märket For men nycklarna saknade.


Thules säkra takräcken hjälper dig att frakta last på taket. Ibland behöver man få plats med större last, t. Diskussion oNyckel till takräcke Ei AutoPower Forum 5-Serien.

Säljes av: Henrik september 15:53. Sitter i takboxar som Autoform, Calix, Mont Blanc, Sherpa och vissa modeller av Packline. Beställ Atera Takräcke Signo - För.


Voertuigen Med Dragerprofiel online snabbt och till lågt pris. Mina takräcken är för breda för fästena som fökjer med takboxen. Vad gör jag för att få fast takboxen?


Eftersom dessa lås fungerar med en och samma nyckel , kan du låsa upp alla dina takräcken och boxar från Yakima med bara en nyckel. Produkttyp: Cykelhållare för takräcke. Stabila takräcken från Thule och Volvo.


Hos oss hittar du rätt takräcke till din bil. Lättmonterade lasthållare för all packning på taket. Tillbehör från Thule gör att du får ut mesta möjliga av ditt takräcke. Du hittar det perfekta tillbehöret här – allt från lås till lastavdelare.


Komplett monterat takräcke (lastbågar), färdigt att sättas på biltaket. Med Renault-tillbehör som takräcken , cykelhållare och förlängningsbart. Och för att helt bli av med stressen kan du skaffa en tredje nyckel till ett mycket .

Ett elegant lastsystem för last på biltaket med designat takräcke i aluminium och. Takräcket samt lasthållartillbehören är låsbara med N-märkt nyckel , som . De flesta nya bilar stjäls med hjälp av bilnyckeln. Samtidigt är det mycket få bilägare som är speciellt rädda om bilnyckeln.


Volvos snyggt designade lasthållare i aluminium ger bilen ett exklusivt och sportigt. Du kan hantera upp till sex låsbara tillbehör med en och samma nyckel. Lasthållare Mitsubishi aluminium med rör i wing profil. Monteras enkelt på befintlig nyckel.


Volkswagen Original lasthållare för lastsäkringsprofiler. Låsen var i plast med nyckel i plast. Behöver ett takräcke till sommarens äventyr. Va igår iväg till lokala volvohandlaren och köpte ett orginal takräcke till vår v7 ska ha.


Den fria biten som går att sticka in i hålet är ca 1mm på min nyckel. Låsbar med nyckel för att förhindra stöld. Maximal lastkapacitet på kg per uppsättning med lasthållare.


Jag har ett Volvo- takräcke på min V4 till det hör en ganska otymplig T-formad skruvmejsel. Den senare är nu lagd på ett fiffigt ställe, dvs jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg