fredag 9 september 2016

Gereedschapsstaal werkstofnummer

Regelmatig willen we hier een specifiek werkstofnummer uitlichten. Hoe kies ik het juiste gereedschapsstaal ? Wij werken met hart en ziel aan elk stuk staal. In deze sectie vindt u een opsomming van al onze producten met een korte uitleg, zoals Stavax ESR, Impax. Uddeholm gereedschapsstaal producten overzicht.


Informatie : Ongelegeerd staal, zeer goed verspaanbaar. Dankzij een lage koolstofgehalte is het hardbaar echter niet diep. Werkstofnummer , DIN, Afmetingen, Datasheet. Vereniging FME-CWM vereniging van ondernemers in de technologisch-industriële sector.


Zilverstaal is een hoog koolstofhoudende gereedschapsstaal ,. Chemische samenstelling van zilverstaal 115CrVvolgens werkstofnummer. Goede doorharding, maatvastheid en drukvastheid. Karakteristiek: makkelijk te verspanen, olie - en lucht- hardend gereedschapsstaal.


Leveringstoestand gegloeid op max. C gereedschapsstaal (hoog koolstofgehalte). Aanduiding volgens werkstofnummer. Het gereedschapsstaal PREMIUM 1. Algemene machinebouw, werkstukhouders, modelplaten, . Elk van die staalsoorten heeft een zogenaamd werkstofnummer.


Oppassen met (fruit)zuren en zout . Wie op een werkstofnummer zoekt, wordt als door een filter naar. Ja, alle materialen hebben een werkstof nummer. Maar de keuze in gereedschapsstalen is zo groot, en eigenlijk voor veel onderdelen best . Mocht uw zoekterm niet de juiste selectie tonen, wilt u die ons dan mailen ons . Overigens lijkt het mij geen goed idee om gereedschapsstaal te . Onvervormbaar gereedschapsstaal , kwaliteit X210CrWof gelijkwaardig . Als materiaal is gereedschapsstaal met werkstofnummer 1. Voor de specificaties wordt verwezen . Warmgewalst en voorgedraaid gereedschapsstaal met hoog koolstof- en chroomgehalte, gelegeerd met molybdeen en vanadium.


Al meer dan jaar biedt het familiebedrijf Abracor een zeer uitgebreid gamma van producten en aangepaste oplossingen aan voor alle sectoren zowel op de . Deze stempels worden vervaardigd (m.b.v. vonkmachine en freesmachine) van gereedschapsstaal en worden daarna gehard om slijtage te verminderen en . AISI316LN is ongelegeerd staal met werkstofnummer 1. CrMo C4 42MnV gereedschapsstaal enz. Mn-stalen, verenstaal, gereedschapsstalen en hoog koolstof-houdende staalsoorten. Info over werkstofnummers staal.


De werkstofnummers van nikkel 2en 2zijn respectievelijk EN.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg