torsdag 29 september 2016

Seger värmestrumpa

En av få strumpor som är konstruerade för ski touring. Friction Relief blandat med finaste EXP Merino ull är en fantastisk kombination. Strumpor med inbyggda metalltrådar som ger värme.


Värmestrumpa , Fire Sock från Alpenheat. Mjuk och fin strumpa med inbyggd värmeelement på ovansida tådel. Material: bomull, elastane. Eluppvärmda sulor är en av världens bästa uppfinningar och merinoull är ett svårslaget funktionsmaterial. Vi har vi samlat alla strumpor som sockor, kompressionsstrumpor, ankelstrumpor, skidstrumpor etc.


YTo2OntzOjI6ImlkIjtpOjEwMzE1ODI7czoxOiJ3IjtpOjMyMDA7czoxOiJoIjtpOjMyMDA7czoxOiJjIjtpOjA7czoxOiJzIjtpOjA7czoxOiJrIjtzOjQwOiI4MWNiMmMyOTNlZjg4OTJkMGMxNmQ0YjNlN2I4MDA3MzQzN2IxYzlmIjtow:98pt:d2ihp3fq52ho68. Fri frakt och retur i butik - 3dagar öppet köp! Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.


För ett år sedan kom den första produkten med Inuheats värmefunktion i, en strumpa framtagen av strumptillverkaren Seger. Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 2kr rabatt på ditt . Vid tillverkning av strumporna adderas en ledande metalltråd från skaftet ned till strumpans tå. Längst upp på skaftet sitter ett batteri, vars poler . Glöm kalla fötter med värmestrumpor ! Tjabo18 värmestrumpor och sulor och andra helt onödiga prylar som man bara måste ha. I två år har mamman kämpat för att dottern ska få värmestrumpor som skulle göra dottern rörligare och lindra smärtan.


FOTBOLL Fotboll Nikola Djurdjic bröt näsan för en vecka sedan men vägrar avstå spel i guldstriden. På måndagen stod han för ett av målen när . Väderrapport från vår säljare Lennart utanför Bixz i Boden. Om du frågar mig så luktar det seger om det här.


I år har det gått ok, men de där förbannade värmestrumporna skaver som tusan baki knäna. Det som varit bra med kylan är att vi sålt värmestrumpor som aldrig förr. Visst värmer de frusna fötter och tår.


Seger Heat System våra värmestrumpor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg