fredag 9 september 2016

Vätskesystem

På Outnorth hittar du smarta vätskesystem och ryggsäckar för aktiva äventyr. Du hittar kompakta och lätta ryggsäckar som passar till flertal aktiviteter, förslagsvis . Vätskesystem förser dig med vatten på ett smidigt och enkelt sätt. Att använda ett vätskesystem när du är ute och vandrar är smart.


Det gör att du lätt kan få med dig mer vatten och att du kan dricka medan du går.

XXL har ett stort utbud av vätskesystem och -tillbehör för alla. Liten ryggsäck med löstagbart vätskesystem (l, m slang). Vattenavvisande modell som sitter tight mot ryggen, vadderade axelremmar, midje- och bröstrem. Med denna minimalistiska cykel- vätskesystem har du tillräckligt med. Besök oss på nätet eller i vår butik i Stockholm.


Ryggsäckar för toppturer och vätskebälten för skidåkning. Ett vätskesystem är en ryggsäck eller midjeväska särskilt framtagen för att få med sig en vätskebehållare. Den här vätskebehållaren sitter ihop med en slang .

Fri frakt är möjlig till de flesta länder och numera erbjuder vi även betalning med Klarna! Med Plug and Play-anslutning, och reversibel. This collapsible SoftFlask carries 500mL of fluid. The unique shape allows this SoftFlask to slide easily in and out of a hydration pocket.


En ryggburet vätskesystem ger dig vätska och förvaring på ryggen - perfekt för cykelturen! Vi erbjuder ett stort sortiment av vätskesystem för cykling från Evoc, . Olika vätskesystem som vi kan tillhandhålla. Ganska stor öppning för enkel fyllnad och minskat spill. Löstagbar slang vilket underlättar rengöring. Midjebälten, drickabälten och flaskbälten från alla stora tillverkare.


Att hålla vätskenivån på en lagom nivå är otoligt viktigt för att kunna prestera i någon form av fysisk aktivitet. Här hittar du midjeväskor och drickabälten från ledande varumärken som Alpina, Atomic, . Cyklar man torkar man såklart ut . Drick medans du kör och tränar! Köp ny vätskeryggsäck hos Sledstore.


Snabb leverans, lägsta prisgaranti och öppet köp i dagar!

Tindeberg har vätskesystem , slangar, vattenreningstabletter och tillbehör från CamelBak, Osprey, Salomon och Nalgene. Håll vätskebalansen på rätt nivå! Jag har länge funderat på att skaffa mig ett vätskesystem för att kunna hålla en hög och jämn prestanda under längre sträckor. Hos Jaktlust kan du handla jaktkläder från de bästa leverantörerna.


Inspireras av våra viltrecept, jaktrepotage och våra filmer kring jakt. Vätskeblåsan levereras med oisolerad slang och graders munstycke. Munstycke och slang är utbytbara och kan även köpas separat. Botanisera bland vårt sortiment av ryggsäckar med vätskesystem direkt på den officiella Osprey-sidan.


Välj från ett brett sortiment av ryggsäckar och få fri frakt . Bikepartner - butiken med ett brett sortiment av cyklar och tillbehör. Damcyklar, herrcyklar, MTB, sportcyklar, barncyklar. Vi finns i fd Sportex lokal i Marieberg . Smidiga vätskesystem från Source som inte ger någon smak till vattnet du förvarar.


Tänker att ni som har lite mer koll än mig kanske har nåt bra tips på ryggsäckar med vätskesystem som är anpassade för cyklister?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg