fredag 23 september 2016

Hasj zeef kopen

Zeef je eigen hasj die smelt als boter. Soms kun je ook complete zeeframen kopen , maar die zijn vaak erg prijzig voor ons doel. De traditionele wijze voor het maken van hasj verloopt volledig met de hand. Met behulp van een zeef of zijden doek die over een bak of emmer is gespannen, . In onze online headshop vind u verschillende artikelen om hasj mee te maken.


De wiet of knipafval gaat door een zeef en de pollen (thc kristallen) blijven over. Read on our site how you can make top quality hash. Order a hash screen en start to make delicious . Dan kan de hashmaker/ hasj -shaker niet ontbreken in je eigen assortiment. Doordat er een speciaal filter aanwezig is, kun je . Metalen hasj pers voor het maken van hasj.


Deze hasj pers kan je gebruiken om je pollen te persen tot een mooie plak hasj. Je kan ook een kant en klaar zeef + raam kopen natuurlijk maar dan ben je wel . Zeef voor hash - Cannabis Forum - Jointjedraaien. Verschillende manieren om hasj te maken, uitleg over het maken van Ice o Lator hasj.


Pollinator 1~ Dit is de originele droog zeef machine, uitgevonden in de winter van 199 uitgebracht op de markt in november 1994.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg