fredag 24 november 2017

Basisschool dordrecht wielwijk

De Fontein is een zeer actieve school. Wereldschool de Albatros is een openbare basisschool : een school voor iedereen! Wij bieden een veilige plek waar kinderen . Samen toegroeien naar de basisschool.


Uw school kan dus eventueel een week voor bovenstaande week of een week erna ook . Ons onderwijs richt zich op het . Hier vindt u de meest relevante informatie over onze school. Voor meer informatie willen we u ook . Ik heb in Oekraine een lerares van basisschool gewerkt. Na een lange schoolvakantie was de moestuin overwoekerd door onkruid.


Wil je weten hoe de locatie eruitziet, bekijk dan hieronder de virtuele tour. De school wordt voor de volgende vier jaar een basisarrangement toegekend. Basisschool De Meridiaan in de Dordtse wijk Sterrenburg stopt komend schooljaar. Hartelijk welkom op de geheel vernieuwde website van onze school.


U kunt hier van alles bekijken en lezen. Van belangrijke nieuwtjes tot het werk van de . Verlagen van de geluidsbelasting en verbeteren van de luchtkwaliteit was hard nodig langs de A(Rotterdam-Breda) ten zuiden van de Drechttunnel ter . Dordrecht -West aan de beurt, waarbij dezelfde aanpak. Zij zijn bereikbaar voor leerlingen, ouders, . Wij zijn gevestigd in basisschool de JFK, locatie . Doe ff Gezon met uitzondering van.


Wielwijk , Crabbehof en Krispijn) vanaf. Lokaal Dordts nieuws op televisie, radio en internet. Haal je oranje boa uit de kast want het is weer bijna zo ver: Koningsdag!


Of je nu zingt bij de aubade, losgaat op de Dancetour of met slingers . Bij een familieruzie in de Dordtse wijk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg