tisdag 21 november 2017

Bronslera

Om du vill komma igång på egen hand med bronslera och har frågor så är du välkommen. Men med varje försändelse följer en . Bronslera är en alldeles ny uppfinning. När man arbetar med den har den stora likheter med silverlera och är lätt att arbeta med om den är . Här berättar vi om projekt vi arbetar med och kurser vi har inom smyckestillverkning.

Vi arbetar ibland annat i material som Silverlera, . I somras fick jag en liten beställning på ett par eklövsörhängen av brons. Arbetssättet påminner om silverlera. Den är lätt att bearbeta och kan formas precis hur du vill. Den första oädla metalleran som kom ut på marknaden var bronslera , kopparleran kom tätt efter. You can fuse metal together without having to solder it.


By using a butane torch, you can heat your pieces of metal until they are almost but not quite melted. Sedan kan du enkelt fortsätta hemma om du vill.

Sterling vit bronslera från Prometheus för att tillverka smycken. Bo Englund-museet (Skulpturhuset) i Munkfors. Mer havsinspirerat, denna gång i brons! Vit bronslera blir nästan som silver när den är bränt och polerad. Den kan kombineras med den vanliga bronsleran för . Man måste vara jättenoga att inte silverlera och bronslera kommer i kontakt med varandra för de är inte alls kompisar de där två.


Kurser i PMC silverlerateknik och Glasfusing. Jag är certifierad lärare i PMC silverlera. Här kan du se vilka kurser jag erbjuder för tillfället. Skulptera i bronslera Plats: Fågeltorpet . Art Clay kopparlera i förpackning om g. Arbetas på samma sätt som silverlera, men var noga med att vacumförsluta leran som du inte använder.


Vill ni prova på silver och bronslera är detta ett hett tips! Oval ögla för inbakning i bronslera eller glas mm brons - Utgående vara. Guld finns också som pasta och man kan t. Här har jag gjort ett halssmycke i Goldie bronzlera.

Just nu handlar hans konst mycket om brons, lera och aluminium. Han har utvecklat en arbetsmetod som närmast är att jämställa med den som . SILVERLERA För den som är intresserad har vi också en kurs i bronslera i maj med Anna siivonen. Välkommen till en timmars kurs i silverlera. Halshänge ärgat kors HB tillverkat av Goldie Bronze, bronslera. Smycket bränns två gånger i ugn med hög temperatur i en behållare med aktivt kol.


Han arbetar i brons, lera , trä, järn och sten. Instructable på DIY metall lera, denna tid med finfördelade brons pulver för att göra brons metall lera (oädel metall lera). Katrine Helmerssons skulpterar i brons, lera , gips, tyg och papper. Flera stora museer i Sverige har hennes verk i sina samlingar. Det bästa med att vara kursledare på Folkuniversitetet är enligt Julia att få dela med sig av . Med bronslera i händerna formar Karina sin lycka Folkärna Efter års arbete i butik kände Karina Mattsson att det var dags att göra något annat.


Design of the day - amazing embroidered . Pickling Component används för att rengöra metall-leror (kopper- och bronslera ) efter bränning. Hur gips och vax ekar taktilt i brons, lera i gips. Ljuset beskriver skulpturernas yta för mig, avslöjar händernas arbete, ögonens fingertoppar: mjuk men exakt . Gröngul bronslera i en spruta med munstycken får en fin solgul färgton när den är bränt och polerad.


Man har bland annat hittat pärlor av glas, brons, lera och ben. Just nu är det mycket brons, lera och aluminium, säger han. Kultur- och fritidsnämnden var helt enig i sitt beslut, berättar ordförande Christina . Ring och halssmycke efter första bränningen.


Mycket för att de utvalda konstnärerna arbetar med tydliga gestalter ofta i enfärgade material, som brons, lera eller bemålad keramik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg