tisdag 21 november 2017

Velgen standaard verrijdbaar

Perfect voor de opslag van je zomer- en winterbanden! De velgenboom zorgt ervoor dat de banden niet vervormen. Zowel de velgen als de banden blijven zo in . Een velgenboom op standaard of op wielen?


Het grote voordeel van deze autobandenstandaard is dat u de velgen en de.

Wanneer je jouw banden zelf opslaat, wil je voorkomen dat de velgen daarna beschadigd raken. Ben je op zoek naar een bandenstandaard? Waarom is het handig dat een velgenboom verrijdbaar is? Tip 1: Het is belangrijk om autobanden met beleid op de velgen standaard te plaatsen.


Carpoint bandenstandaard verrijdbaar met hoes. Geschikt voor alle gangbare velgen plus banden tot de maat 265mm. De Velgenboom Verrijdbaar is geschikt voor opslag van alle gangbare.

Dit verrijdbaar bandenopslagrek is ideaal om je zomer- en winterbanden netjes. Tot € 7- zijn de verzendkosten € of € ( standaard pakket). Maximale diameter van velg en band: cm.


Hiermee behoren beschadigingen van de velg tot het verleden en wordt. Velgenstandaard verrijdbaar met handgreep voor wielen. Deze standaard is te gebruiken voor maximaal velgen. Verrijdbare velgen standaard voor zomer en winterbanden tot 100KG. Op deze rek kunnen maximaal banden inclusief velgen tot een max.


Eenvoudig te transporteren met behulp van de beugel en de wieltjes onder de standaard. Snel te monteren en demonteren. Aluminium, licht en makkelijk op te bergen.


Inclusief handige hoes voor veilig en schoon opslaan van uw wielen. De machines zijn zeer compact en makkelijk verrijdbaar. BeschikbaarheidsdatuKart standaard verrijdbaar RR Bekijk groter. Met een banden standaard kun je de banden en velgen eenvoudig en schoon.


Dit zorgt er ook weer voor dat de velgen schoon blijven.

Tot de standaard uitrusting behoren: - Verrijdbaar kabinet met meetkop houders. De ideale oplossing voor het stockeren van banden met of zonder velg. Werkplaats- standaard voor fiets. Bandenopslagrek verrijdbaar Handig verrijdbaar bandenrek om de winter- en of zomerbanden op te bewaren. Accessoire: Velgenboom verrijdbaar.


Promo presentatie standaard verrijdbaar fietsdrage. ENDURO Oprolbare motorhefbrug staan. De standaard onderdelen garanderen een eenvoudige. Banden zonder velgen kunnen ver- ticaal worden.


Een handige oplossing voor het proper opbergen van velgen en. Bandenbalancer-adapter voor blinde velgen (vr o.a. Citroen). HYDRAULISCHE HEFTAFEL VERRIJDBAAR 5KG. Draagvermogen, Specificatie, Aantal wielen.


Motorblok standaard verrijdbaar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg