onsdag 10 december 2014

Motor draaiplateau magnetron vervangen

Onderdelen die relatief vaak kapot gaan zijn bijvoorbeeld het draaiplateau of de motor. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als deze stuk is, hoeft u niet meteen de hele magnetron weg te gooien. U kunt de condensator zelf prima vervangen. We laten u in deze instructievideo zien hoe . Loop de instructies volgens de Onderdelenwinkel.


Microgolf herstellen: Welk onderdeel moet ik vervangen ? Draait de glasplaat van uw microgolf niet meer? Als het motortje toch draait, en de uitgaande as niet, is de overbrenging stuk. Het draaiplateau draait niet meer. Glazen draaiplateau magnetron - ø 2 cm.


Synchroon motor voor draaiplateau van o. Pas vervangen en enke… Prijs o. Motor dient vervangen te worden. Kan iemand mij vertellen of je zelf de motor van het draaiplateau kan vervangen van combimagnetron . Hoe kun je de motor vervangen voor het draaiplateau van de AMW 520? Tweede bezoek (vandaag dus) wou hij de motor vervangen , maar niet bij zich. Magnetron onderdelen ) De motor is.


Zoekt u voordelige reparatie onderdelen Siemens? Wilt u onderdelen Siemens magnetron oven combi vervangen ? Ventilatormotor combi- magnetron. Rol ring microgolfoven voor glazen draaiplateau. Inmiddels is de magnetron zelf vervangen.


Te koop gebruikte inbouw combi magnetron van pelgrim. Het vervangen van onderdelen is soms lastig zonder de juiste kennis, ervaring of . Wij ondersteunen u namelijk graag bij het monteren, vervangen of repareren van uw onderdelen. De microgolfoven warmt niet meer: meestal is de magnetron zelf defect. In de meeste gevallen moet de motor worden vervangen. In de magnetron verwarmen van vloeistoffen kan leiden tot een vertraagd.


Gebruik altijd het glazen draaiplateau als u de oven gebruikt. Ovenverlichting, ventilator en de motor werken nog wel. Als het lampjekapot is dient u contact op te nemen met de dealer om het te laten vervangen. Als het glazen draaiplateau in uw magnetron niet draait, moet uw motor waarschijnlijk vervangen worden - dan is dit onderdeel precies wat. Raadpleeg eerst de gebruiksaanwijzing of u zelf het lampje kan vervangen.


De magnetron heeft ook vermogenstanden en daarmee kun je kiezen uit. Ik wacht even tot de motor er is, monteer het weer en ga dan weer vrolijk verder met.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg