torsdag 18 december 2014

Rekenen en taal groep 4

Groep : Spelling, werkwoorden, zinsonleding en nog veel meer. We gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we middels cookies informatie over uw gebruik . Hier kan het rekenen van groep geoefend worden net als op school.


Oefen bijvoorbeeld rekenen met geld de tafels en optel en aftrek sommen.

Door alle ruitjes te tekenen, ziet je kind dat een tientaal bestaat uit lossen en een honderdtal . Het lezen zal aan het eind van groep vlot gaan. In groep worden met schrijven alle hoofdletters aangeboden. Met rekenen wordt er tot 1gerekend en . Redactiesommen groep oefenen, op deze website krijg je altijd weer nieuwe verhaaltjes! Zo leer je echt goed rekenen , ook bij de Cito toets!


Tafels oefenen groep doe je hier op Tafeldiploma.

Leer hier de tafels van , ,en 10! Qua lesstof is groep dus een voortzetting en uitbreiding, maar ook veel herhaling, van groep 3. Bekijk de checklist rekenen groep voor ouders. Heb je het gevoel dat je kind het beter kan doen met rekenen of spelling?


Weet je niet precies welke stof je kind moet beheersen in groep ? De Bijlesmeester heeft oefenbladen ontwikkelt voor rekenen en taal. De reeks Oefen je slim is een unieke educatieve reeks die de leergierigheid van kinderen stimuleert. De oefenboeken helpen hen om op een speelse manier de . Wat leren de kinderen van groep deze periode? Je “springt” naar een getal op de getallenlijn. Kijk ook even bij mijn andere advertenties.


Na godsdienst is het tijd om te rekenen. De kinderen van groep rekenen elke. Vaak hebben de kinderen na rekenen taal , spelling of woordenschat.


We willen u toch op de hoogte brengen wat we zoal doen in groep , dus.

De ene helft gaat werken met Speurneus, de andere helft gaat rekenen , taal of . We werken met de methode Reken Zeker. Wat is groep op dit moment aan het doen? Zit jij in groep en wil je je goed voorbereiden op toetsen? Bestel dan de oefenboekjes voor taal , rekenen , wereldoriëntatie en studievaardigheden. Dit zijn spelletjes als tetris, op een rij, galgje, pingpong en nog meer!


Oefen elke dag een aantal verhaaltjessommen als voorbereiding op de Ctitotoets rekenen. Taaloefeningen : Op deze site kun je diverse taaloefeningen vinden voor. Toetsend leren CITO rekenen : Op deze website kun je oefenen met de . Elke drie weken staat er een woordpakket centraal. De pakketten samen met de oefenbladen kunnen jullie . JMonline - De website voor het gratis uitdelen van huiswerk door de leerkracht en het gratis oefenen voor leerlingen in het basisonderwijs.


Cito-oefeningen voor groep : midden groep (M4) en eind groep (E4). Win deze spannende race door de deelsommen snel en goed uit te rekenen ! Rekenen , spelling, tekstbegrip en woordenschat. Daarnaast werken we met de methode Staal voor taal en voor spelling.


Methodes in groep : Taal : Staal Taal. Online rekenen oefenen op tempo met allerlei rekensommen. Doe mee met dit spel en kom in de highscores.


Kinderen uit groep staan naast hun tafeltje te springen. Aan deze groep wordt les gegeven door juf Sigrid Bleecke en juf. HuiswerkWeb biedt taal -, lees-, schrijf- en rekenoefeningen voor basisschool.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg