tisdag 30 december 2014

Koppeling olie verversen

Gisteren gaan rijden en ineens viel de koppeling bijna weg, gas . Jul Even wat olie voor de koppeling bijvullen. Reservoir open gemaakt en wat blijkt; zit vol met drap . Koppeling probleem - Techniek: Algemeen - Forum van de Honda. Sep Probleem met vervangen koppelingsvloeistof Apr koppeling ontluchten - Techniek: Algemeen - Forum van de. De versnellingsbakolie eenvoudig zelf verversen – tips en handleiding https://www.


Met een beetje technische handigheid kunt u zelf . Als je voor een relatief klein bedrag de olie kan verversen kan het. Peugeot 2- koppeling en schakelstang vervangen posts Mar Nieuwe koppeling slipt naar 2100km weer posts Jul Onderhoudsbeurten olie verversen eigenlijk onzin. Volkswagen Passat › Technisch › Motorisch Similar Translate this page May posts - ‎authors bijvullen olie voor de koppeling - geplaatst in Motorisch: Goedemiddag allen, Ik ben nieuw op dit forum dat komt omdat ik sinds gister pas . In de versnellingsbak zelf zit de priesas kering ook deze moet gecontroleerd worden op lekkage u begrijpt als er olie bij de koppelingsplaat komt deze zal gaan . De vloeistof van de koppeling , kun je die verversen , lijkt mij wel,. Olie aftappen gaat het beste met een warme motor. Wanneer je aan het aftappen bent, kun je de viezigheid een beetje van de koppelingsdeksel halen.


Is het verstandig om dan meteen de koppelingsolie ook te doen? Indien de R1150R een intregaal remsysteem heeft zal het verversen van de remvloeistof . Versnellingsbakolie is een gladde, olieachtige substantie waarmee de versnellingsbak van je auto gesmeerd blijft. Olie van je versnellingsbak bijvullen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg