torsdag 4 december 2014

Iris opbergbox

Schoenen opbergbox EUDF-S - Set van 3. Goedkope en stevig opbergbox - bak of opbergdoos kopen? Bekijk dit product en meer Kunststof-producten op. Deze transparante opbergbox is voor onder-het-bed en is voorzien van . Bewaar je speelgoe kussens en andere spullen uit de tuin in deze waterdichte en transparante opbergbox Weather Box.


This Pin was discovered by Daniëlle Slingerland. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Vind opbergbox iris op Marktplaats. IRIS opbergbox , kleur: transparant. Afmeting: x 3x cm.


Opbergbox met wieltjes en handgrepen. Materiaal: Polypropyleen Ook te combineren met de Kids Smiley . Een range geinspireerd op het de dinosauriërs thema voor de kleintjes. Het netjes houden van hun kamer wordt getransformeerd naar een spel.


Deze handige en sterke opbergbox met een inhoud van liter zorgt ervoor dat al uw spullen goed bewaard blijven. De liter box is voorzien van een deksel, sluitclips en wielen. Ook verkrijgbaar per zes stuks!


Ideaal voor het opbergen van huiselijke . Soms staan we er niet bij stil maar poeh, wat kan een mens een boel spullen in huis hebben. Top opbergbox liter transparant met grijze clips met deksel Leeg label. IRIS - Om te bieden op dit artikel ga naar onze website.


Er is geen winkels gevonden en de laagste prijs is €. De Topbox opbergboxen set van IRIS bestaat uit opbergboxen met elk een inhoud van liter en een klemdeksel en stevige . Vergelijk meer Vloerreiniger aanbiedingen op Beste. Iris opbergbox online kopen?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg