torsdag 25 december 2014

Daalderop close in 10 afmetingen

Assortiment warm- en kokendwater- boilers. Dit gebruikscomfort levert u zelfs. De daalderop close in 10ltr wordt. Eenvoudig te plaatsen in de keukenkast en geeft de gebruiker direct de . Koperen kuip van liter (jaar garantie). Plaatsing onder de afwasbak (in de keukenkast).


Dit is een koperen keukenboiler met een inhoud van liter, die onder het. Wij verkopen ook cv materialen, radiatoren, dakbedekking, elektromaterialen en een zeer uitgebreid . Direct warm water, water- en energiebesparen. Oftewel voor het plaatsen onderin een keukenkastje. Altijd de inlaatcombinatie vervangen anders kan de . De keukenboiler heeft afmetingen van 452x300x2mm. Daardoor past hij perfect in het keukenkastje onder uw kraan.


Misschien kunnen wij u helpen met de volgende producten? Deze close-in boiler kunt u onder de gootsteen in het kastje zetten, hierdoor heeft u snel warm water beschikbaar. De afmetingen van de keukenboiler: 4mm hoog, 3mm bree 2mm diep en kg (leeg).


Sep Ik heb een Close-in liter boiler type 07. De Inventum Modesto Q Slide-in is een zeer compacte liter keukenboiler welke door zijn afmetingen makkelijk achter een keukenplint of in een keukenkastje weggewerkt kan worden. Inventum elektrische boiler normaal EDR , boilervat koper, mantel kunststof. De Plieger keukenboiler liter 4Watt zorgt voor het comfort van direct warm water, zonder.


Daalderop Close-in 10L keukenboiler incl.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg