måndag 19 januari 2015

Baby slaapt met speen in mond

Als de baby eenmaal in slaap is gevallen zal de speen in de meeste gevallen al na korte tijd (een kwartiertje) uit de mond glijden. Mocht de baby zo liggen dat . Doe maar of je het niet verstaat als hij met een speen in zijn mond praat. Een baby die slaapt met een speen dwingt zichzelf zijn . Baby wil speen de hele nacht. Nu slaapt hij lekker in met speen en als hij diep genoeg slaapt zakt het uit zijn mond , maar slaapt hij lekker verder en mummelt wat met zijn mondje, verder niet .

Tot welke leeftijd geef je je baby een fopspeen? Stop de speen niet eerst in je eigen mond en daarna in de mond van je baby. Ook bij een verkoudheid slaapt je kind soms met open mond , omdat het dan niet. Fopspeen – Is een fopspeen slecht voor je baby ? Tegenwoordig bestaan er fopspenen die de vorm van de mond van het kind. Je kindje kan prima inslapen met een speen , maar haal hem uit zijn mondje zodra hij slaapt.


En hoe kan ik stoppen met de speen zonder huilen en drama? Heeft je baby moeite met slapen?

Trucje om baby te laten slapen. Bovendien helpt een speen in de mond van de baby om zijn luchtwegen . Als je kind negen maanden is, kun je het gebruik van de speen afbouwen. Als je baby slaapt , haal je de speen uit zijn mond. Een fopspeen is een losse speen zonder fles, waar je baby op kan zuigen. De kans is dan kleiner dat je baby met zijn neus en mond tegen het matras aan . De voorkeur gaat uit naar een fopspeen in plaats van duim.


Probeer eerst of de baby zonder fopspeen kan en probeer aan te leren om de . Als uw baby slaapt , haalt u de speen uit zijn mond. U doet zijn mond voorzichtig dicht. Laat de speen altijd in het bed en neem hem er niet uit. Als hij eenmaal écht slaapt en de speen valt uit, dan merkt hij het niet.


De speen is niet alleen handig om de kleine troost te bieden als hij huilt,. Wanneer een baby tijdens het slapen een fopsteen in zijn mond. Mogelijk ligt een baby met fopspeen minder snel met zijn mond en neus op de matras en leert hij sneller zijn hoofdje draaien, zodat de speen.


Na de geboorte draait de baby bij een lichte aanraking van de wang zijn hoofd in de richting van. Haal tijdens de slaap de speen of duim uit de mond en sluit de mond of til de kin op, dan sluit de. Uw kind slaapt met zijn mond open en kan .

Haal daarom zodra hij slaapt de speen uit zijn mond en leg hem weg. Maar dat kinderen die met een speen in hun mond gaan slapen,. Als uw kind negen maanden is, kunt u het gebruik van de speen afbouwen. Overdag haal ik de duim onmiddellijk uit haar mond en zo heb ik toch geen.


En duimgedrag proberen te controleren (bvb uit mondje halen als ze slaapt ). Mondademen kan ook een gevolg zijn van het zuigen op duim of fopspeen. Dus het is absoluut oké om je baby ergens op te laten sabbelen. En haal de speen of duim uit de mond als je kind slaapt. Hoe beter een baby overdag slaapt , hoe rustiger de nachten verlopen.


Hoe langer je wacht met afleren, hoe meer je kind gehecht raakt aan de speen. Haal de speen voor het slapen gaan dan uit de mond van je kleinkind of haal de speen gewoon weg als hij slaapt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg