tisdag 13 januari 2015

Diamantboor carat

Speciaal ontwikkeld voor het boren in abrasieve, zanderige steensoorten. Vind carat diamantboor op Marktplaats. Vandaag voor 17: bestel morgen in huis! Droogboren met de (accu)boormachine in tegels en natuursteen.


Diamant droogboor voor gebruik zonder . Laser gelast, dus 1 garantie tegen t. Grote voorraad - Op werkdagen voor 16:bestellen: volgende dag in huis! Ik heb hiermee de gaten voor mijn spots geboord en steeds veel water laten . CARAT diamantboor diameter 151mm. Deze moet gemonteerd worden met een adapterstuk , de schroefdraad in de boor is M30. Lasergelaste diamantboor met segmenthoogte 11. Voor nat gebruik in ( gewapend) beton en harde steensoorten.


Carat diamantboor - voor tegels en natuursteen. Met waterspoelkop en met aansluiting voor stofzuiging. Maten: Ø131x400mm Type: Economy Toepassing: Beton Vaste aansluiting 1/2”G , ER13140010/Dybaco - Your construction partner. Verlengstuk diamantboor Hilti/ Carat. Het gat dat u moet boren is moeilijk bereikbaar en de afstand is net iets te groot waardoor u niet verder kunt werken aan uw . Carat zagen voor beton en harde steensoorten.


Carat droogboren Nastroc lengte 300mm aansluiting M3 Carat droogboren Dustec diameter 122mm aansluiting M30. Boren voorzien van 1/2G-opname. Groots assortiment Achteraf betalen Gratis retourneren .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg