måndag 12 januari 2015

Skohylla

Och eftersom hyllan är hopfällbar kan du ha några extra i. Det blir lätt stökigt när alla lämnar sina skor framme på golvet. Med en skohylla , skoskåp eller annan skoförvaring blir din hall genast mycket mer gemytlig. Monteringsanvisning: Omonterat. Fishbone är en skohylla med raka, enkla linjer och stilren design.


Den är i vit eller svart pulverlackerad metall, vilket ger skohyllan en tålig yta.

Skohylla , vägghäng B 1cm. Nostalgi skohylla , ritad av Gunnar Bolin, är en klassiker i svensk möbelhistoria. Robust treplanshylla med generöst om utrymme för skor, stövlar och annat. Sidor av obehandlat trä och hyllor av metall. Mått (HxBxD), 5mm x 8mm x 3mm.


Visa fler idéer om Hall, Halle och Do it yourself. A global marketplace of independent fashion, art and home decor brands. Förvara dina skor snyggt med hjälp av Mood skohylla !

Två hyllplan för skor och ett utrymme undertill där du kan placera ett droppskydd för att skydda golvet. Thomas Sandell har designat skohylla i aluminum med rundstav av ask. Dubbelsidig skohylla med fem hyllplan inklusive dropplåtar. Produktnamn, Nadja skohylla golv svart cm. Denna produkt är en del av ADDE kapprumssystem och används tillsammans med väggskena, . Samtliga priser är cirkapriser inklusive moms.


Priserna kan variera beroende på utformning, tillval, . Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! Stapelbar, dvs man kan ställa flera ovanpå varandra. Stativ av stålrör med hörnbeslag av . Nostalgi är en skohylla från Essem Design av Gunnar Bolin som kommit att bli en riktig klassiker. Vi har intervjuat Anthon Elfström som har byggt en smart skohylla som beroende på vädret väljer vilka skor du bör ha på dig.


Alla enheter är lackerade med miljöanpassad pulverfärg som är lätt att hålla ren och samtidigt extremt . Scenmoduler i klarlackerad björkkryssfanér med urfrästa handtag som gör det lätt att flytta och stapla. Toppytan är målad plywood med sträv yta . Byglar i lackad eller kromad tråd. Reklamfilm för Tretorn dambotiner.

För att se denna video krävs JavaScript är aktiverat. Vår rekommendation är att du använder . Klinte skohylla snygg och funktionell skohylla från Torkelson. Tillverkad av perforerad stålplåt.


Another user has already picked this up. Få känslan av att dina skor formligen svävar med denna skohylla. Hyllan rymmer upp till tre par skor, och finns tillgänglig i svart och vitt. Hatthyllorna finns att få med krok och för galge. Essem Design tillverkar och marknadsför funktionell och kvalitativ interiör för privata och offentliga hallmiljöer.


På Sixten platsar såväl barnens leriga skor som dina egna dyrgripar. Frigör golvytan i hallen med hjälp av de stilrena och funktionella hyllorna. Shoe Shelf ärr en enkel och funktionell skohylla i metalltrå som är tacksam att möblera både på höjden och bredden. Räcker inte platsen till för alla skor?


Håll i ordning dina skor med denna skohylla Jenny från XORA. Standardsortering, Sortera efter mest sålda, Sortera efter högsta betyg, Sortera efter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg