torsdag 15 januari 2015

Dremel graveerset

Geleverd met carbid graveerpunt en sjabloon voor het graveren van cijfers en letters. De set is inclusief graveerpen, graveerpunt en sjablonen voor. Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Meld u hieronder dan direct aan.


Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Verzendkosten voor rekening kopen. Misschien kunnen wij u helpen met de volgende gerelateerde producten. Staat van het voorwerp dient ter plaatsen geinspecteerd te worden . Wees de eerste om dit product te.


Er zijn nog geen gebruikers- of expert reviews voor dit product geschreven op Prijsvergelijk. De ideale partner voor alle toepassingen waarbij hoge eisen worden gesteld aan precisie en controle. Geschikt voor fijne houtbewerkingen, het polijst. Graveerset inclusief graveerpen en sjabloon voor letters en cijfers 290jm.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Deze pagina toont je informatie over deze promotie. Model 290JM, Graveerset , incl grave.


Ben in bezit van graveerset 290JM Met dank Gesteld op . Online bestellen van Gereedschap producten. Ontdek dè Doe-het-Zelf Webshop: TS24. Velleman elektrische precisieboor in koffer 135W met voordeel kopen.


Toolmarkt ruim assortiment gereedschap. Het is een bijna even gemakkelijk als een potlood te hanteren . Dremel 100-deling accessoireset. Vind de goedkoopste en beste dremel fortiflex 9100-producten op VERGELIJK. DREMEL -8282Universeel draadloos toestel met 2. Ah Li-Ion oplaadbare batterijen.


Elektrische precisieboor graveerset - 1stuks - XM250.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg