tisdag 20 januari 2015

Secretaire

Koop of Verkoop secretaire op Marktplaats. Vind secretaire op Marktplaats. Van tol antiek biedt praktisch antiek zoals linnen kasten,commodes,penant kastjes, hoge en lage . Deze secretaire is handig om je laptop op te zetten om eraan te werken en met de rolklep dicht is alles weer netjes opgeruimd. Secretaire India - massief mangohout - geschilderd en gelakt, ars manufacti.


Bureau secretaire Cottage wit met open vakken en lades.

Nederlands) op mijnwoordenboek. Je eigen kleine werkplek maak je gewoon lekker zelf. Maak deze secretaire van één plaat underlayment. Ga aan de slag met de werkbeschrijving van KARWEI. En heus niet alles wordt piepklein, onderstreept Bakker.


Ik had een kleine secretaire gekocht, maar daar kon ik niet aan werken. Beschrijving: Davenport secretaire in bijzondere uitvoering. Klik op foto voor meer afbeeldingen en informatie.

Secretaire versierd met marqueterie van mahonie- en citroenhout en andere houtsoorten op eikenhouten kern. De afgeschuinde hoekstijlen, met visgraatmotief. Kast (t.w. meubelstuk) voor de berging van papieren . Een secretaire van blank eiken opleg.


Afmetingen: breedte 88cm, diepte 42cm, hoogte . De buitenkant van de kast ziet er al schitterend uit: een neoclassicistisch ontwerp , uitgevoerd in het fijnste Hongaarse essenhoutfineer. Bent u op zoek naar een antieke secretaire ? Van Der Heijden Antiquairs heeft diverse uitvoeringen in het aanbod die met zorg zijn geselecteerd op leeftij stijl. Weinig ruimte, maar wel op zoek naar een rustige thuiswerkplek? Je kunt zelf de secretaire maken! De secretaire van Karwei is wat je zoekt!


I Heydanus secretaire á abattant - Hout, Mahonie - Empire. Mahoniehouten secretaire - midden 19e eeuw - Hout, Mahonie. Omschrijving: Er zijn ruime lades, vakjes en laatje.


Aaaah mon cher, check deze chique secretaire ! Bij Kringloopwinkel Rotterdam staan de spullen hoog opgestapeld. Landelijk secretaire bureau Country Style met vergrijsd blad en sierbeslag 140cm.

Totaal gerestyled landelijk secretaire bureau in Riviera . Mooie schrijftafel in Franse stijl. Het bureautje heeft een grote lade. Op het bovenblad zit ook nog een gedeelte met.


Hun verhaal wordt hier verteld. Massieve Secretaire in de Annie Sloan kleuren: French Linen en Old White en de binnenkant is in Annie Sloan Chalk Paint Antoinette. Mahonie secretaire a abattant met schrijfklep en paneeldeuren, 19e eeuw, h. Een nieuwe secretaire kopen voor in de woonkamer begint hier.


Ontdek hier diverse varianten die afkomstig zijn uit verschillende woonwinkels. Je hebt gezocht op het woord: secretaire. De onderkast bezit een omgaande plint en . Riante boekenkast is landelijke stijl uit onze Huis collectie Bo. De kast beschikt over een secretaire. Waarom niet elk schrijfmeubel een secretaire is.


Wat is nu eigenlijk een secretaire ? Wanneer noem je een schrijfmeubel een secretaire en wanneer een bureau . Verweerde, brocante secretaire. De binnenkant van de lade,s en kast is niet geschilderd. Fraaie antieke secretaire met klep ingelegd met groen leder.


Aan de binnenkant bevinden zicht diverse laden, vakjes en een keldertje.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg