fredag 4 december 2015

Fissler vitavit ring 22

Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor :bestel morgen gratis . Fissler Ring voor Snelkookpan CM. Afhankelijk van het gebruik van de snelkookpan is het nodig om de rubberen afdichtingsring van het deksel te . Controleer voor de zekerheid de maat en code van je huidige ring om zeker te. Bij normaal gebruik gaat de snelkookpan dichting jaar mee, bij intens gebruik dan. Kenmerk Rubber, rond Afmetingen 22cm.


Voor het eerste gebruik de pan, deksel en ring grondig reinigen. Vitavit royal, Blue-point, Magic en Vitaquick . Deze ring past in alle snelkookpannen van WMF met een diameter van cm. Dit zijn de pannen van WMF met de inhoud ltr. Ook voor ondersteuning en handleiding per . Geopende verpakkingen worden niet retour genomen. Demeyere Silicone Ring 22cm voor Brinox Snelkokers.


Is dit niet de handleiding die u zoekt. Aktionscode 6Tage im Warenkorb eingeben und bis einschließlich 28. Two pieces of Silicone Sealing Gasket Ring for . Na ongeveer 4keer de snelkookpan gebruikt te hebben, of na jaar tij is deze ring.


Küchenchef Walter Leidenfrost zeigt euch ein Minuten Risotto im Schnellkochtopf.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg