onsdag 2 december 2015

Meubeldop rechthoekig

Insteekdop rechthoekig zwart vilt. Toon productenkeyboard_arrow_right. Productinformatie De inslagdop, omdop of insteekdop is verkrijgbaar in vierkant, rechthoek en rond. Ze zijn voorzien van horizontale lamellen rondom voor . De insteekdoppen, ook wel lamellenstoppen genoem voor rechthoekige buis of koker zijn leverbaar van 20x10mm tot en met 200x120mm en in diverse . De levertijd kan tijdelijk niet getoond worden.


Bij Fabory bestelt u snel en gemakkelijk . Voldoet een bestelling niet aan uw verwachtingen, dan halen wij deze gewoon weer op. Deze doppen zijn zeer geschikt ter . INSTEEKDOP RECHTHOEKIG PE 60x40. Bestelling is toegevoegd aan uw.


Rechthoekig insteekdop 80×mm. Deze kunststof lamellenstop zorgt voor een nette en strakke eindafwerking van . Filteren op: Selectie verfijnen. GAMMA meubeldoppen opsteek rond mm zwart. FASTEN knst meubeldop rechth zwart.


Bent u op zoek naar een rechthoekige aluminium buis of kokerprofiel? Bekijk uitvoeringen Vanaf € excl. Snelle levering en per stuk te bestellen! Kunststof rechthoekige insteekdoppen. Maatvoering bij insteekdoppen is de diameter binnenwerks, bij overzetdoppen is het de diameter.


Inslagdoppen voor buisframe meubeltjes met schuine poten. MEUBELDOPPEN RHZWART 30X10MM 100. Zwarte insteekdop vierkant en rechthoekig voorzien van lamellen - Materiaal: polyethyleen.


Technigro is leverancier van industriële afschermingen, afzuiginstallaties en rubber- en kunststofproducten. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. F Stelvoeten met grondbevestiging. F: Stelvoeten met grondbevestiging. F-SST Stelvoeten met grondbevestiging, RVS. Hoeklamellenstop voor vierkante en rechthoekige.


De maat van de insteekdoppen wordt aangegeven als buitenmaat . Ben je op zoek naar een mooie meubelpoot? Bij Praxis vind je verschillende meunbelpoten in diverse maten en kleuren. Tafel en meubelpoten gratis op maat gezaagd. Ontwerp je eigen spaakbeschermer online.


Glijpastille plat 28mm grijs stuks. Vloerglijders heeft een uitgebreid assortiment stoeldoppen, viltglijders en meubelwielen met vilt, teflon en nylon voor buisframes, stalen poten en houten poten. Meubelglijder 75xmm stuks.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg