fredag 25 december 2015

Grit guard emmer set

Deze set voorkomt dat het vuil dat op de Wash Mitt zit wederom over de auto wordt gewreven. De Grit Guard kan op de bodem van de emmer geplaatst worden. Deze emmer met een inhoud van liter is gemaakt van dik en duurzaam kunststof en beschikt over een vuilrooster, dit zorgt er voor dat het vuil wat van uw. Een Grid Guard of Scratchshield plaats je gemakkelijk onder in de emmer wanneer je de auto een wasbeurt gaat. Het voorkomen van poetskrassen is een van de grootste uitdagingen bij de huidige krasgevoelige heldere lakken.


Hij is tevens de uitvinder van de Grit Guard voor emmers: een filter die past in de bodem van. Rolonderstel voor Grit Guard Emmer Rood - zwenkwielen. Deze grote emmer met een inhoud van maar liefst liter is een uitstekende oplossing om uw auto mee te wassen. Een Grit Guard houdt de vervuiling onder in uw emmer waardoor het waswate. Deze set bestaat uit borstels in verschillende maten zodat je alle gewe.


De emmer wordt verkocht in combinatie met de Grit Guard en Lid en is niet los verkrijgbaar. Ik krijg de grit met emmer als set binnen. Stel je voor dat er een grit kapot gegaan is heb ik dus nog een emmer staan. Als jij dan mij ernaar vraag dan zou er . GRIT GUARD Waarom dit product kopen?


Houdt vervuiling op de bodem van de emmer. Past in de bodem van – Gallon – emmers. Swirls ontstaan door stukjes vuil en stof die tijdens het wassen over de laklaag van de auto gewreven worden, . Het vuil zakt naar de bodem van de emmer en komt zo niet meer terug in de spons of washandshoen.


Bucket- Grit - Guard -Ø264mm-Poetsmiddelen--MEGUIARS-programma--Auto- Consument--. IAI_501_ Grit Guard type detailing auto was emmer gallon liter is de meest traditionele en bekende gereedschappen in elk detailing . Ook wordt de set geleverd met deze handige Snappy Grips, waardoor het tillen van de . Significantly reduces potential swirls and scratches. Telkens als u uw wash mitt door de emmer haalt voor meer . Zeg niet zomaar een emmer tegen een detailing emmer ! De sticker set bevat stickers voor het gebruik met een degelijk emmer systeem.


Alhoewel de stickers ontwikkeld zijn voor ons WAX-IT Grit Guard Bucket . Auto onderdelen bestellen doe je betrouwbaar, eenvoudig en snel . Spin Tastic Mop Zwabber en Vouwbare Emmer zonder Pedaal. Benson Dweil Mop 1gr + Emmer Set liter. Meguiars Grit Guard + Bucket #X3003. Een emmer met sop, een spons en je kunt aan de slag.


Een heel handig en voor een autodetailer onmisbaar hulpmiddel is een zogeheten Grit Guard.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg