onsdag 8 juni 2016

Bensinslang 6mm

Armera svart gummislang med UV-skydd av högsta kvalitet. CE-godkänd för fast installation i båt. En bränsleslang är en slang som är tillverkad av plast eller gummi och den används för att flytta bensinen eller bränslet från . Denna slang är smidig att arbeta med och lämpar sig väl till transport av.


Dyr men fruktansvärt bra och håller länge.

Högst 5meter i en längd kan fås) Innermått 6mm yttermått 9mm. Vi har bil- och garagetillbehören som får dig att längta efter kvalitetstid med bilen. Armerad gummislang för bränslesystem till utombordare. Snabbkoppling som enkelt knäpps isär och samtidigt stryper flödet från båda hållen. Färdigklippt bensinslang i olika färger och längder.


Längd: m eller 6m (väljs i listan). På denna sida använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Olssons i Ellös har lagerförda reservdelar till ett 50-tal traktormärken och maskiner. Safe for up to EEthanol supplemented fuels. Bensin, diesel och oljebeständig. Extremt köldtålig, tillverkad i 1 polyuretan.


Håller sig smidig även i sträng kyla, tål -40°. Slangklammer för 6mm bensinslang Passar vår Tygonslang för bensin. Patenterad Femlagers Greenshield teknologi. Värmen, olja, ozon och nedbrytnings resistant. Passar bensinslang 5-5mm med 3st slanganslutning av samma mått.


Finfilter för dieselolja, monteras direkt på bränsleslangen. Ditt namn: Din e-post: Din väns e-post:. BRÄNSLESLANG 6MM köper du smidigt hos Marinshopen. En högkvalitativ bränsleslang tillverkad av Gates i USA. Handla direkt i vår butik i Stockholm eller online Vi säljer . Reely Silikon- bränsleslang Inre diameter mm Trans.


Totallängd inkl anslutningar mm.

Slang för alla typer av drivmedel bly, blyfri bensin, diesel samt RME, samt . En flexibel bensinslang med 6mm innerdiameter, meter lång. Vill du tillverka din egen bränsleslang har vi tillbehören till de vanligaste motorfabrikaten. Vi kapar slangen i den längd du beställt! Ja köpte en 6mm ifrån lokala mc stället.


Googlade på bensinslang och hitta den här. Det finns inga recensioner för denna produkt. Taggar: bensinslang , slang, bränsleslang. Slang nippel backventil skarv t-kors y-kors banjo koppling bränsleslang system slang. Anslutningar: x 6mm Längd utan anslutningar: 17mm Längd med . Hej Någon som har tips om var man kan köpa bensinslang till CB750k?


Vid etanolhalt i bränslet kan inte god hållbarhet och prestanda garanteras. Bränsleslang 6mm x 6m 1 PU. Asfaltslang och hetolja, Gates, TMSDProdukter.


Användes som bränsletillförselslang i motorer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg