torsdag 9 juni 2016

Duikelrek hoogte verstelbaar

De duikelstang is op elke gewenste hoogte te monteren d. Douglas duikelrek 1-persoons, ook wel kukelrek of rekstok genoemd. Houten poppenbed in hoogte verstelbaar. Hier vindt u complete sets duikelrekken met houten palen.


Een duikelrek met doorgroeimogelijkheden. Naarmate uw kind groeit, is dit rek hoger te maken. Breed assortiment duikelstangen en houten duikelrekken , zowel voor. Let bij aanschaf van uw duikelrek op de hoogte van de duikelstang. Koop of Verkoop duikelrek op Marktplaats.


Duikelstang 90cm GroenGepoedercoat. Wanddikte: 2mmExclusief bevestigingsmateriaal en . Elphymed bied een breed assortiment aan schommels, duikelrekken , speelhuisjes,. U kunt bijvoorbeeld kiezen hoeveel personen er tegelijk moeten kunnen spelen op het duikelrek en welke houtsoort u wilt. Op deze pagina ziet u ons volledige . De rekstang van het duikelrek is meervoudig in hoogte verstelbaar en is gemaakt van speciaal gehard staal.


Dit duikelrek heeft standaard hoogtes van meter en meter en is. In hoogte verstelbare rekstokken met hoogtes tot meter, verstelbaar vanaf de grond. Het duikelrek is veel 15cm breder als aangegeven. Het deelbare frame is gemaakt van stalen . Klik en zie welke winkel de beste prijs voor duikelrekken aanbied.


Omschrijving:de rekstang van het duikelrek is meervoudig in hoogte verstelbaar en is gemaakt van speciaal gehard staal. Een rekstok met doorgroeimogelijkheden. Het Swing dubbele duikelrek bestaat uit geïmpregneerd FSC hout dat jarenlang meegaat.


Te gebruiken door valide en minder valide mensen. De schijven zijn afzonderlijk van elkaar te draaien, . Het schommelzitje is in hoogte verstelbaar en past aan elke schommel. Met kunstof wielen, houten frame, stuurbegrenzer en in hoogte verstelbaar frame.


Levertijd: Op werkdagen voor 15:uur bestel . Hierdoor pak je altijd de beste prijs! Alleen betrouwbare webshops en vaak gratis verzending. De kinderen kunnen er spelen op een klimtoestel, wip, duikelrek en een.


Vlak NU 92-moterig verstelbaar NU 31In vele maten en uitvoeringen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg