torsdag 30 juni 2016

Motormontagesteun

Koop of Verkoop motormontagesteun op Marktplaats. Robuuste motormontagesteun met een belastbaarheid van 6kg. Motormontagesteun online kopen in de webshop Datona. Zwaar uitgevoerde professionele motor montage steun , geschikt tot maar liefst 9kg, voorzien van universele bevestigings beugels.


De optimale hulp bij het werken aan motoren. Door de verstelbare draagplaat is de .

Het 360° roterend montageplateau . Voor het monteren en demonteren van motorblokken. In deze motorstandaard wordt het . Het motorblok altijd in de juiste positie! Deze 450kg motormontagesteun is een sterke standaard . Voor informatie om een tweedehands motormontagesteun of 2e hands motor montage steun of occasie motorblok steun aan te kopen, verkopen of te huren in. Voorzien van 3Graden roterend montageplateau.


Deze motorsteun kan een wijd gamma van motors en versnellingsbakken aan.

Technische gegevens van de 9KG . Zware stalen constructie voor maximale stabiliteit. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Extra sterke motormontagesteun online kopen in de webshop Datona. Steun voor motorblokken uit elkaar te halen of in elkaar te steken.


De motor van mijn Spitfire gaat binnenkort in de auto. Dan is mijn motormontagesteun overbodig. Daarom bied ik deze motormontagesteun te . Te koop zundapp motor montage steun voor al u werkzaam heden aan u zundapp blok zie foto;s onmisbaar bij montage van . ToolMania is dé specialist voor hefbruggen, bandenmachines, werkplaatsinrichting en gereedschap. Heeft iemand hier toevallig de orginele steun om een wankelmotor in een montagebok te hangen?


Dus de steun die op het middenstuk . Dynoteg vermogenstestbank KED- KED- KED-of KED-EC. Kwaliteitsvolle motormontagesteun met een capaciteit van 4kg. Een oom van me zou eerst eentje voor me . GPS steun Victory Boardwalk Glans blank - 25ST1G Hoogwaardige motormontagesteun voo.


Kawasaki GPS steun Kawasaki Z 6Ninja Zwart - GTM12B. Ik heb in de aanbieding een zo goed als nieuwe motor montage steun.

Dit is een steun waar een compleet motorblok in . Te koop motormontagesteun van HBM maximale last is 450kg. Beste TR vrienden, Wie heeft er te leen een motormontagesteun voor een periode van ca. Ook voor de opslag van een motor kan het prettig zijn. Draagt de motor op de montagepunten van de versnellingsbak.


Motor montagestander belastbaar tot 3kg. ES15F Motorsteun vouwbaar 680kg. Wil je de paddockstand voor motor bestellen? U vorm onderstel is handiger ivm een olie lekbak die je eronder kan zetten.


Groot assortiment speciale auto gereedschappen tegen scherpe online prijzen. Bekende merken: weber tools, Force, Sonic, Steiner. De draag plaat kan 3graden worden gedraaid en heeft vier bevestigingspunten die kunnen .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg