tisdag 24 oktober 2017

Industriele kist

Stapelbare legergroene industriele kisten. Mooie landelijke kist ook te gebruiken als salon tafel zoals ik heb 5maand gebruikt heb. Toch vind ik hem te groot voor mezelf helemaal in orde. Een stevige kist van hoge kwaliteit, kernwoorden waarmee gewerkt wordt bij FHG Halbertsma pallets te Grouw.


Een kist die jarenlang meegaat dankzij sterk . Van: Tot: Let op: je kan de datums pas in de winkelwagen weer wijzigen!

Deze stoere industriële kist uit India is gemaakt uit mooi geleefd oud hout. De kist heeft een klep met opbergruimte. Hierdoor is hij multifunctioneel te gebruiken . Industriële kist Grote metalen kist op originele wielen. De wielen zijn dus niet later gemonteerd.


Tweede helft ste eeuw, europees. Deze oude industriële kist is afkomstig van de Verolme Scheepswerf. De Koninklijke Machinefabriek Gebr. NV, verzond hierin machine( onderdelen).

Industriele Vintage Houten kist Industrial SCTJ Crown. Metalen industriële kist van het Franse merk Guy Chaffoteaux. Metal box by de French brand Guy Chaffoteaux In used condition.


De koffer geeft een stoere look aan je woning en kan bijvoorbeeld gebruikt worden om decoratie op te zetten. Bereken hier uw kisten en neem direct contact op! Deze vintage kist heeft een prachtig industriële achtergrond.


Een hele joekel hoor deze kist, ideaal voor al je rommeltjes! Mooie stoere vintage en industriele metalen kist. Mooie zware industriele metalen gereedschapskist.


In een wereld waarin perfectie de norm is, wijken wij af. Roest verkoopt industriële woonaccessoires met een rauw randje versleten, roestig, spannend! Stoere industriële stalen kist, in een mooie zwart grijze roestachtige kleur.


Deze prachtige houten kist mag van eigenaar wisselen. Blauwe metalen brocante industriële kist met twee handgrepen en mooie sluiting. Erg gaaf patiné en zware kwaliteit. Vierkante salontafel met onmerkbare schuif, dus ook te gebruiken als kist.


Bijzondere salontafel op wielen, industrieel, zwaar en geleef met blad van oud hout, voorzien van matte coatinglaag (lengte 6 breedte en hoogte cm). Oude, metalen kist in de kleur groen. Het is een vintage kist uit Frankrijk.

De industriële kist is ook handig als opbergruimte. De Expeditions Kist is een stevige roestvrij stalen industriele kist. De binnenkant is voorzien van beschermingsmateriaal waarin de ipad en telefoons worden . Oud industriele kist India-GUSJ-22.


Leuk als salon, bijzettafel of als opbergplek. Tip: Grote wielen eronder en hij is verrijdbaar! Geeft je huis of kantoor een nieuwe uitstraling! In onze webshop vind je een uniek en wisselend aanbod industriële bakken, stoere oude kisten, karaktervolle houten kratten en. Tevens ideaal om als salontafel te gebruiken.


Mooie vintage metalen opbergdozen van Eightmood. De dozen hebben een stoere look door de vintage a. Onze missie is om onze klanten uit de diverse branches binnen de industriële sector op een slimme innovatieve- en kostenefficiënte wijze klantgericht te . Welkom op de website van Krachtstroom040. Alle producten die wij aanbieden zijn origineel en authentiek en alles is daarmee uniek. Ik heb ook wel eens een uitvaart gezien, waar de kist als afsluiting weer via de.


Meubelen en accessoires in de industriële stijl zijn mooi verweer authentiek en stoer. Super grote oude grijze industriële blikken kist. Prachtige van kleur echt een stoere blikvanger. Aan beide zijden van deze kist zit een stevige ijzeren handreep.


Onze specialisten vertalen uw eisen en wensen naar een concrete flightcase, koffer of kist. Voor iedere opbergklus hebben wij een geschikte .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg