torsdag 26 oktober 2017

Pingi avfuktare bil

Pingi avfuktare är en återanvändningsbar fuktborttagare som du torkar och laddar om i micron på några minuter! Absorberar effektivt fukten som sitter i de flesta . Fuktslukaren Pingi absorberar effektivt fukt i bil och båt. En helt fantastisk produkt som inte lämnar några spår och kan användas i närheten av både barn och . Kan användas i närheten av både barn och djur.


Med hjälp av den unika indikatorn som visar när.

Har du en bil utan luftkonditionering vet du att det kan ta tid innan imman försvinner från rutorna. Det löser du med en avfuktare ! Inte bara absorberar Pingi fukt - den läcker inte, rinner inte och lämnar inga fläckar, dessutom är den . Bilavfuktare är lösningen på fuktproblem i bilen. Ett både ekonomiskt och säkert sätt att avfukta. Pingi avhjälper fuktproblem i bil ,husvagn, båt och hemmet.


Ett ekonomiskt och säkert sätt att avfukta. Den återanvändningsbara avfuktaren med fuktindikator. Inga kostsamma påfyllningar behövs!

Pingi Pingi återanvändbar bil avfuktare 300gr, nu endast 9kr! Din bil kommer att ha några fönster eller fuktig unken lukt. Oumbärlig i alla bilar och en populär passagerare under vinterhalvåret, för att vinna kampen mot fukt och igenimmade rutor. Den kan användas i åratal och kan.


Pingi XL är en återandvändbar miljövänlig avfuktare. Bara torka den i microvågsugn och använd igen, i båten ,sommarstugan tex. Den så kallade ”torrbollen” känner de flesta av oss till, i alla fall vi bil -, båt eller husvagnsägare.


Det är en så kallad fuktslukare som används i . Enkla underhåll du kan göra själv. Vi har lackstift, bättringsfärg, motorolja, spolarvätska, låsolja, smörjmedel med mera. PINGI är en återanvändningsbar bilavftuktare, effektiv och enkel att använda. En miljöanpassad avfuktare med lång livslängd.


Perfekt för bilen, husvagnen, båten och hemmet. Pingi bilavfuktare är en återanvändningsbar fuktborttagare som du torkar och laddar om i micron på några minuter! I vår stora kategori Bilvård och service har vi samlat allt från reparationshandböcker och högtryckstvättar till bilvax och avfettning.


Pingi är lösningen på fuktproblem i alla . Du får en bil som är lättare att hålla ren, du sparar miljön och bibehåller värdet på bilen. Pingi avfuktare består av ett silikat, som också används till kattsand (den vita) eftersom ämnet suger till sig . För ett perfekt klimat i bilen.

Dessa små avfuktare är innovativa och snygga. Nu tillgängliga i dubbelpack (x 3g), till ett förmånspris. PINGI avfuktare är lätt att ladda i en mikrovågsugn.


Utformade för att skydda ditt hem, bil , båt eller husvagn från de skadliga effekterna av för mycket fukt. Avfuktare bil simone biles book australia. Fyll i ditt bilmodell och ta reda på. Den gjenvinningsbare fuktfjerneren Pingi løser fuktproblem i bil , caravan, båt og i. Unik indikator viser når Pingi er full og på tide å tørke.


Dofter för hem, bil och förråd. Bland sortimentet återfinns spraydoft i många olika fräscha dofter, avfuktare och luktätare som.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg