måndag 2 oktober 2017

Maeda minikranar

Edins tillhandahåller stora och små byggkranar, mobilkranar, kranbilar och lastbilar. Vid tunga lyft som ska utföras på trånga utrymmen, är en minikran det bästa alternativet. Smidiga minikranar från japanska Maeda. Utbildningen sköttes av ackrediterad . Fördelarna är lika uppenbara som många. Larvgående, el- eller dieseldrivna minikranar med lyftkapacitet på upp till 6ton med max lyfthöjd 6m eller ton med max . Maeda MC-104CR minikran med elmotor.


Nu har Richard Beiron sålt minikranar i fem år och kan inte tänka sig. På Entreprenad Live kommer vi att . Liten och smidig minikran med goda förutsättningar. Maedas minikranar har börjat användas av allt fler betongbyggare under de senaste åren. De är mycket lättkörda och har ett . Minikranar har smått revolutionerat byggbranschen, säger Richard Beiron. Bolaget har huvudkontor i Mölnlycke och dotterbolag i Bristol.


Sedan årsskiftet har AB Kranlyft påbörjat introduktionen av ytterligare, en för Sverige, ny produktgrupp. Hos oss finner du minikranar i olika storlekar och modeller. Berätta vad ditt behov är så hjälper vi dig att hitta rätt kran för rätt jobb.


MAEDA MINIKRANAR HYR DU AV OSS! Teknisk information från tillverkaren - mc305. En otroligt liten och smidig eldriven minikran med meters lyfthöjd och en kapacitet på 9kg. Detta är en digital publikation som presenteras genom E-MAGIN.


Våra minikranar kan tillgodose behov av kranar inom områden där vi normalt inte . Ni har väl inte missat att vi har utökat vår maskinpark med ytterligare minikranar? Kontakta Ekstrands truckuthyrning i Malm枚 040- 862 . AB Kranlyft välkomnar Utan kompromisser Kaeser Mobilair byggkompressorer är kraftfulla, kompakta och täcker alla. Från stenläggning och panelsättning, genom hela spektret av glashantering . Du hittar oss i Mölnlycke men vi arbetar över hela Sverige och i övriga .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg