fredag 6 oktober 2017

Cykelhållare dragkrok

En cykelhållare för dragkrok från Thule är enkel att installera och använda, och har plats för 1–cyklar. Hitta cykelhållaren som passar dig här! Vi säljer även cykelhållare för dragkrok som du enkelt fäster bak på bilen.


Hos oss på Mekonomen kan du också köpa andra tillbehör som cykellås och . Thules cykelhållare för dragkrok är enkla att installera och använda, och har plats för upp till cyklar beroende på modell.

De monteras direkt på dragkroksfästet . Vi erbjuder ett brett sortiment av cykelhållare för dragkrok. Modellen monteras lätt på dragkroken vilket förvisso kräver att du har en dragkrok på bilen. Modellen är anpassad för cyklar och det följer med spännband för . Du vill åka på semester men inte avstå från din cykel, och din bil har redan en dragkrok ? Här hittar du cykelhållare för cyklar, cyklar eller cyklar som enkelt , . Cykelhållare av saxtyp för montering på dragkrok med mm kula.


Hopfällbar, tar liten plats vid förvaring i bagaget.

Har du inget släp, utan bara en dragkrok ? Då kan en cykelhållare som sätts fast på dragkroken vara en bra lösning. Utforska nya cykelsträckor med en ordentlig cykelhållare till bilen. Hos XXL hittar du ett stort utbud av cykelhållare från kända varumärken till bra priser. Då sitter cyklarna heller inte i vägen när du behöver öppna bagageluckan.


De riskerar dock att både cykel och bil skadas. Efter lite arkivtrålning så insåg jag att det gått några år sen det togs upp något om cykelhållare för dragkrok på bilen. Vi har cykelhållare för alla områden. Från små till stora cyklar, från en till flera, och från taket till bagageluckan till dragkroken. Ett smidigt och enkelt sätt är att montera cykelhållaren på dragkroken.


Du kan välja att hänga cykeln i ramen eller att . För en som bara vill frakta sin cykel på bilen är cykelhållare så nära en djungel man. Det är också ett utmärkt alternativ för den som har en bil utan dragkrok. Omedelbart tillgängligt från vårt lager! Och när allt fler vill ha med sig sin fina nya cykel på semestern eller till sommarstugan behövs det cykelhållare till bilen.


Cykelställ passande dragkrok med mm . Buzzrack från BuzzBee är en cykelhållare till cyklar.

Hjulhållarna kan flyttas så du kan transportera cyklar med ett . Använd din dragkrok för att transportera dina cyklar enkelt och säkert. Montera cykelhållare så får du snabbt och enkelt med dig cykeln på bilfärden. Merida, cykelhållare för dragkrok , cyklar. Råd och Rön har testat cykelhållare som kläms fast på bilens dragkrok. De flesta av cykelhållarna kommer färdigmonterade och är enkla att . Enkel och robust hållare för montering på dragkrok , sprintlåsning.


Plats för 1-cyklar på gummiklädda armar som skyddar cykeln, . CE godkänt cykelställ med plats för tre cyklar. Stället har ett double safety lock för ökad säkerthet. Kom ihåg att registreringsskylten alltid måste vara synlig när du . Dragkrok, cyklar, Svensktillverkad. Hållaren kan vikas ihop helt, vilket gör den praktisk att montera, hantera och förvara.


Tack vare den höga lastkapaciteten går det även att transportera elcyklar. Thule cykelhållare med plats för tre cyklar och för dragkrok säljes. Ställ bilen för en stund och fortsätt på två hjul.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg