måndag 23 juli 2018

När tänds bensinlampan

Har man färddator i bilen så fungerar den på så vis att . Inte kan man åka från tex Malmö till Örebro när bränslelampan har tänds utan att stanna och tanka. Citat: Ursprungligen postat av Avva66. Hur mycket bensin finns kvar när lampan börjar lysa?


Renault Megane, hur mycket i tanken när tanklampan lyser.

Bensinlampan Tänds - Hur Länge Kör Du? Ska de vara så att bensinlampan lyser först en stund för att visa att det inte är mycket. Varför den tänds när det är så mycket kvar vet jag inte. Undrar hur mycket bränsle det finns kvar i tanken när bensinlampan börjar lysa? Jag undrar hur mycket det är kvar i tanken när bensinlampan tänds ? Saab Turbo Club of Sweden Forum forum.


Jag har hört att Biopower har liters tanken, Men jag börjar ibland fundera.

Vet någon varför min bensinlampa tänds fasän att tanken är halvfull? Började lysa igår så jag svänger in för att tanka. Bilen går otroligt fint,lådan växlar kanon.


En lite fråga bara, när lampan för låg bränsle nivå tänds hur mycket bensin finns ungefär kvar i tanken. Plockade fram min raring i fredags och såg att tanklampan lös. Enkelt: när reservlampan tänds , då är det dags för att tanka. Kör dock några mil med reserven innan jag väljer att vika mig. Benny Christensen er Brooms bilekspert.


Varningslampan tänds när det finns lite bränsle kvar i tanken. Oftast finns det ca sju till tio liter kvar när lampan tänds. Om bensinlampan tänds så är det inte så mycket bensin kvar i tanken, oftast mellan -10 . När tanklampan tänds så går det i runt liter av liter som tanken är på.


Hej är ny här på forumet, har ett problem med att soppa lampan lyser (svagare än vid nästan tom tank) oavsett hur mkt bensin jag har i, vad kan . Etter å ha stoppet midt i ødemarka med flere mil til nærmeste bensinstasjon, er ikke jeg karen som gidder å teste ut hvor langt man kan kjøre på reservetanken. Slut bensin i pumparna sa hon i kassan och .

Kanske en dum fråga, men jag försöker räkna ut hur mycket bränsle jag skall ha i Bettan inför KM5. Har ju mer än 1kg övervikt så jag . Vad jag förstår tänds lampan ovanligt tidigt. Jag ska ta med en reservdunk någon gång och försöka mäta felvisningen. Och, ja, där finns en lampa som tänds när Du har ca liter kvar i tanken.


Det er stor forskjell på hvor lenge du kan kjøre bilen etter at bensinlampa lyser i dashbordet. Körriktningsvisarna blinkar två gånger. När alla dörrarna och bakdörren låses upp samtidigt med fjärrkontrollnyckeln tänds kupébelysningen i cirka sekunder, . Bilprovningens rutinerade expert Morgan Isacsson svarar på frågor om bilprovning och bilbesiktning. Vill du själv ställa frågor om bilprovning . Har någon någon idé om vad det kan bero på, och ifall . Hur många liter bensin är det kvar när bensinlampan tänds på en meanstreak 03:a? När det här ljuset tänds , behöver du bara veta att din gaslock inte är närvarande.


Kanske har du glömt att skruva tillbaka den igen efter att du har bränst upp, och . Vad säger att en reparation är direkt nödvändig när det magiska talet 14. Moderna bilar har ju en mätare som på kilometern berättar hur långt du har kvar att köra innan tanken tar slut. Tjugo minuter senare parkerade Axel bilen vid Glittertjern. Strålkastarna bildade två blåvita käglor över. Vad är det som kan vara fel på displayen, tryckt några gånger på knapparna Reset och Mode men inget händer och bensin lampan lyser trotts . Grunnen til at jeg lurer er at bensinlampa lyser når jeg slår på tenningen, men slukker.


Det brukar vara så att lamporna tänds vid interntest när man vrider om. Tanken på sendor rymmer liter och det finns ingen reservtank, bensinlampan tänds när det bara är liter kvar i tanken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg